TradeDoubler site verification 2953273Dell EMC lægger big data som en service på lokaler | Computer & Development Services

Dell EMC lægger big data som en service på lokaler

Dell EMC har allieret sig med BlueData, udbyder af EPISKE selvbetjening, container-baseret softwareplatform

Dell EMC

For at få op og køre på en selvbetjening, big-data analytics platform effektivt, ville mange data-center og netværk ledere disse dage sandsynligvis tænke på ved hjælp af en cloud-tjeneste. Men ikke så hurtigt – der er nogen uenighed om, hvorvidt den offentlige Sky er vejen at gå for visse store-data analytics.

For nogle programmer, store-data, kan den offentlige Sky være dyrere i det lange løb, og på grund af latenstiden spørgsmål, langsommere end on-site privat cloud løsninger. Derudover har dataopbevaring bor på lokaler ofte fornuftigt på grund af lovgivningsmæssige og sikkerhedsmæssige overvejelser.

Med alt dette i tankerne, har Dell EMC allieret sig med BlueData, udbyder af en container-baseret softwareplatform for AI og big-data arbejdsbelastninger, at tilbyde løsninger, klar til Big Data, en big data som en (BDaaS) servicepakke til lokale datacentre. Tilbyder samler Dell EMC servere, storage, netværk og tjenester sammen med BlueData software, alle optimeret for store-data analytics.

“Der er kompromiser til cloud versus on premise,” sagde Harold Kreitzman, vicedirektør for strategisk rådgivning på Edison gruppe der gør en TCO analyse på klar løsninger for Big Data for Dell EMC.

At være sikker, sagde offentlige-cloud-tjenester giver mindre virksomheder adgang til slags compute magt udøvet af store virksomheder med dybe lommer, uden alle upfront infrastrukturomkostningerne, Kreitzman. Men “cloud services afgift for ting, som du normalt ikke opkræve for on-premise, ligesom dataoverførsel,” Kreitzman sagde. Når din analytics ansøgninger konstant trækker data fra skyen, kan omkostningerne tilføje.

Derudover tilføjet offentlig cloud services tilbydes typisk af geografiske region og tilføjer en region kan indebære en omkostning hoppe på mere end 20 procent, Kreitzman. “Ironisk nok du ville tror at cloud løsninger ville være billigere, men det viser sig, at regionerne mere du indført jo dyrere det får,” sagde han.

Med en $800,000 entry prispunkt, men er Dell EMC klar løsninger til Big Data tilbøjelige til at appellere til større virksomheder. Afhængigt af konfigurationen bestilt, omfatter forskellige software og hardware støtteteknologier:

  • BlueData EPIC software: Bluedata’s EPIC (forkortelse for “elastisk Private Instant klynger”) platform bruger havnearbejder container teknologi til at lade brugerne spin op virtuelle Hadoop eller gnist klynger inden for minutter, selskabet siger, at give analytikere og data forskere on demand adgang til programmer, data og infrastruktur. Relaterede software omfatter gnist, Kafka og Cassandra.
  • Dell EMC PowerEdge R640 eller R70xd servere, der kører på Intel Xeon-processorer og Red Hat Enterprise Linux. Pakken tilbyder også Nvidia Tesla V100 GPU acceleratorer.
  • Parametre: S5048-ON multirate 25GbE ToR understøtter 48 porte af 25GbE og seks porte af 100GbE eller 72 havne i 25GbE. Den S3048-ON skifte har 48 x 1GbE og 4 x 10 GbE havnebyer.

BDaaS pakken indeholder også forskellige ydelser i basisprisen og valgfri services for løbende support. “Vi tilbyder en integreret og holistisk oplevelse,” sagde Kevin Gray, direktør i fabrikat markedsføring nemlig Dell EMC, taler på Strata Data konference i New York tirsdag. “Vi gør installationen, og det er mere end det – vi har vores accelerere tjenester, som ikke blot hjælpe med installation, men hjælper kunder med deres første brugstilfældet og forstår hvad køreplanen er for use cases over tid; så vi er med forstår dem at bruge deres analytics bedre i deres miljø. ”

Blandt andet hjælper Dell EMC BDaaS-pakke løse et typisk problem i virksomheder, Gray sagde. Ofte vil en virksomhed sammensætte en big-data analytics løsning for en gruppe af analytikere eller data videnskabsmænd, kun så vende rundt og gøre et andet projekt for en anden gruppe af brugere.

“Over tid, virksomheden befinder sig gør flere projekter og replikering af data igen og igen,” sagde Gray. Den klar løsninger tilbyder tjener til at konsolidere software, data og hardware, reducere omkostningerne og ansøgning udviklingsbestræbelser, sagde han.