IObit Uninstaller

TESTVINDER IObit Uninstaller

Iobit Uninstaller går lige til sagen. Dette Windows-program scanner din computer for al software i samme øjeblik, det starter. Den enkle brugerflade viser en liste med alle programmer med menupunkter, hvis du for eksempel kun er interesseret i de nyeste programmer eller de største.

Hvis du allerede har afinstalleret et program, men har mistanke om, at det har efterladt “fodspor”, kan du få IObit til at gå på opdagelse efter “affald” herunder lukkede genveje og cachefiler fra software-opdateringer. IObit Uninstaller kan også tage et kig på dine browsere for at fange plugins, der kan fjernes og dermed sætter mere fart på din surfing. Version 6 understøtter Firefox, Internet Explorer og Edge.

Alle udvidelser får en brugervurdering, så du bedre kan se, om de er værd at beholde. Der følger også en fil-makulator med IObits engelske version: Den er måske god at have, selvom den ikke er relevant. Alt i alt er IObit Uninstaller den bedste løsning, du kan hente gratis, og den omfattende scanning gør programmet sammenligneligt med professionelle løsninger.

www.iobit.com