HackerRank lancerer værktøj til at hjælpe med at leje udviklere

Tjenesten for arbejdsgivere løfter om at vurdere deres ansættelse praksis og vurdering test

HackerRank launches tool to help hire developers

Tekniske recruiter HackerRank har indført Tech Talent Matrix, en abonnementstjeneste, der leverer data til at hjælpe med leje af softwareudviklere.

Tech Talent Matrix drager af en analyse af mere end 150 millioner vurderinger og virksomheden datapunkter. Rekruttere ydeevne er målt, med indsigt vil hjælpe brugere leje talent. Virksomheder vurderes på deres tekniske rekrutteringsprocessen, herunder typen af udviklere de kan tiltrække, hvordan godt kandidater bliver vurderet og grad af tilpasning mellem ansættelse af ledere og personalekonsulenter. Virksomheder kan også benchmarkes mod jævnaldrende baseret på industrien og størrelse. En virksomheds stilling på matrix er en grafisk repræsentation af to faktorer:

  • Kandidat svar score, som måler resultater af en organisationer kandidat opsøgende ved at spore kandidat rejser fra scenen hvor de opfordres til at tage tekniske vurderinger.
  • Vurdering af kvalitetsresultatet, som måler kvaliteten af virksomhedens vurderinger og hvor godt vurderinger er designet til at vurdere kandidater.

Med Tech Talent Matrix Matrix får virksomheder indsigt i, hvordan man kan forbedre deres score. For kandidat svar scoren tilbydes rådgivning om styrkelse af deres tech talent mærke. For en lav vurdering kvalitetsresultat, der ydes vejledning på sikring af tekniske evalueringer er relevante for roller.

Med Tech Talent Matrix modelleret HackerRank kandidat feedback ved hjælp af forskellige regression modeller til at forstå, hvad en god feedback score vil være. Clustering teknikker blev anvendt på klynge lignende fordelinger, efterfulgt af anvendelse af maskine lære teknikker såsom XGBoost biblioteket for at klassificere distributioner.