Kobl din telefon på en printer og lad billederne komme til sin ret

Engang tog vi billeder med kameraer, hvor filmen skulle fremkaldes. Billederne kom efter fremkaldelsen tilbage, og sommetider blev man overrasket over, hvordan billederne tog sig ud i virkeligheden.

Sponsoreret artikel: Kobl din telefon på en printer og lad billederne komme til sin ret

Måske manglede bedstefar halvdelen af sin krop, eller også blev billederne meget mørkere, end man havde forventet. I dag forholder det sig heldigvis sådan, at vi nemt undgår disse ting, da vi nemt og hurtigt kan tage billeder med vores telefoner, der er udstyret med et godt kamera. Telefonerne bruges også flittigt til at tage billeder til sociale medier som Facebook, Instagram eller Snapchat. Det er tilmed nemt at tage billeder på ferier, hvor man ofte også har telefonen lige ved hånden, når man står foran en seværdighed. Men hvor ofte bliver disse billeder i virkeligheden set igennem og kommer de i overhovedet til sin ret i bagerst i kamerarullen?


Lad dine billeder komme til sin ret ved at printe dem ud

Du behøves faktisk ikke engang at uploade billederne til din computer for at udskrive dem. I dag findes der printere, der kan printe via Bluetooth, men også e-printere og app-printere, der tillader trådløs udskrivning gennem det trådløse netværk. For eksempel findes der Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint og Google Cloud Print. Her skal du blot være opmærksom på, at din blæk- eller tonerpatron ikke er tom. Hvis dette er tilfældet, kan du nemt finde din blæk- eller tonerpatron her.

Printere med mulighed for at printe direkte fra mobilen

Her får du en liste over fem udvalgte printere, der tillader at printe direkte fra mobilen gennem den smarte teknologi via en app eller trådløst netværk. Der findes dog også flere andre printere med teknologien på markedet:

  • Brother DCP-J4120DW Inkjet 3-in-1 Duplex
  • HP Officejet 7110 WF ePrinter
  • Brother MFC-J6530DW Inkjet A3 4-in-1
  • Epson Expression Home XP-247
  • Epson Expression Home XP-345