Samsungs Galaxy Note 9 er en 1TB Smartphone

Vi kender næsten alt om galaksen Bemærk 9, tak til Samsung ‘ulykker’ . Men nu er selskabets nyeste bommert har bekræftet måske den allerbedste ting om sin nye telefon…

i en fejl af ganske bemærkelsesværdig proportioner, Samsung New Zealand udgav den officielle Galaxy Note 9 promo video til YouTube. I det, Samsung antyder mange funktioner vi allerede vidste, men det specifikt bekræfter Galaxy Note 9 vil have en massiv mængde lagerplads.

Cirka halvvejs gennem 30-anden annonce, Samsung billethajer Galaxy Note 9 som værende “1 TB klar med udvidbar hukommelse” derefter viser en 512GB microSD-kort gå ind i telefonen. Grundlæggende aritmetik, bekræfter derfor, Galaxy Note 9 kan købes med op til 512GB intern hukommelse.

Dette er ikke kun en massiv og klasse-førende beløb (iPhones top ud på 256GB), men det er også en massiv kovending fra Samsung, der tidligere har leveret sine telefoner med minimal intern hukommelse og påberåbes microSD kort til et større løft. Dette var en bizar afgørelse Samsung’s position som en af verdens største smartphone hukommelse beslutningstagere.

Uundgåeligt, Samsung New Zealand trukket Galaxy Note 9 video snart efter udgivelse, men for dem, der stadig ønsker at se det, AndroidAre lavet en kopi, som du kan se nedenfor.

Endvidere, hvis du ikke er interesseret i at købe en Galaxy Note 9 med denne meget opbevaring, (indstillingerne bør starte fra 128GB), promo hints på flere opgraderinger, der er allerede blevet almindeligt lækket. Disse omfatter en lidt større display, større RAM og en massiv batteri.

Vi ved også dagen Galaxy Note 9 går til salg og hvor meget vil det koste .

Trods dette, Galaxy Note 9 er stadig tilbøjelige til at være det allersidste notat, som Samsung planer om at annullere rækken . Men frygt ikke, fordi virksomheden allerede har mere ambitiøse planer , og de kommer snart