Slack tilføjer enterprise nøglehåndtering for Enterprise gitter brugere

EKM giver Enterprise gitter kunder nøgler bruges til at kryptere og dekryptere følsomme data gemt i den populære team chat app.

#slack signage

Slappe har afsløret nye funktioner med henblik på at tiltrække et bredere publikum bestående af virksomhedskunder, herunder øget sikkerhed og overholdelse og admin kontrol.

Selskabet har gjort en samordnet indsats til ret store virksomheder siden lanceringen af sin virksomhed gitter produkt sidste år. Og under sin anden årlige grænser begivenhed i San Francisco i sidste uge, slack – der for nylig rejste 427 millioner dollar i nye midler – fremhævet adskillige virksomhedsfokuserede annonceringer, herunder erhvervelse af Missions.ai, sin nye partnerskab med Atlassian, og et glimt af sin funktion køreplan.

Blandt de funktioner, der er indstillet til at ankomme er enterprise nøglehåndtering (EKM). Dette hænder Enterprise gitter kunder ejerskab af nøgler, der bruges til at kryptere og dekryptere følsomme data lagret i slack, “herunder meddelelser, filer og kommentarer,” Ilan Frank, leder af virksomhedens produkt på slack, sagde i en telefon samtale med Computerworld.

I det væsentlige siger EKM giver sikkerhed for en lokal løsning med fordelene ved en sky værktøj, virksomheden.

Slack har endnu til at bekræfte en dato for lanceringen, men Enterprise gitter kunderne bør forvente at få adgang til funktionen EKM senere på året.

“EKM skal appellere til en god antallet af organisationer, der ikke endnu har omfavnet cloud samarbejde på grund af sikkerhed og privatlivets fred begrænsninger,” sagde Raul CastañónMartinez, en senior analytiker henne ved 451 forskning.

Funktionen bør hjælpe udvide Slacks appel i regulerede vertikale markeder og regioner, tilføjede han – områder virksomheden typisk ikke har haft en stærk tilstedeværelse i.

Det kunne også tiltrække virksomheder, der har været forsigtige med vedtagelsen af cloud chat værktøjer. “Dette bør appellere til perspektiver, der kan have tidligere tøvet med at vedtage skybaserede samarbejdsværktøjer, herunder for eksempel, nogle af de Hipchat Data Center og Hipchat Server kunder, der vil være på udkig efter en alternativ løsning,” sagde CastañónMartinez.

Alan Lepofksy, vice president og principle analytiker hos konstellation forskning, kaldet EKM kapaciteter “meget vigtigt” i et stærkt konkurrencepræget marked.

“Som slack fortsætter med at kæmpe mod Microsoft, Google og Cisco, de bliver nødt til at være på vagt i at tilføje virksomhedsfunktionerne omkring sikkerhed, skalerbarhed, datalagring, governance og compliance…,” sagde han. “Slack er godt klar over dette, og deres køreplanen indeholder mange af disse funktioner.”

Virksomheden kapret også opdateringer til andre funktioner, herunder forbedrede app ledelsen kontrol, kun meddelelse-kanaler og besked formatering.

Enterprise Grid tilbyder centraliseret styring af team chat program på grundlag af hele virksomheden og understøtter op til 500.000 brugere.

Mere end et år efter lanceringen, havde Enterprise gitter været udsendt af 150 virksomheder over hele verden. Den største udbredelse er IBM, som har mere end 110.000 daglige aktive brugere, selv om flere andre Enterprise gitter kunder har mellem 50.000 og 100.000 daglige brugere. Slack tæller Capital One, Target og Conde Nast blandt sine største kunder.

I maj havde slæk 8 millioner daglige aktive brugere.

Slack vises brugeren numre fortsætte med at vokse som gæster af Atlassian’s HipChat og skridtlængde team samarbejdsværktøjer begynder at migrere. Der følger et strategisk partnerskab mellem de to selskaber, der har resulteret i de to Atlassian produkter afskaffes, med migration til slack opmuntret af den australske softwareleverandør.

Som en del af det partnerskab, annonceret i slutningen af juli, vil der være større integration mellem de to virksomheder produkter; Atlassian afsløre en ny sammenløbet Cloud app til slack tidligere i denne uge.

“Dette er noget, der er meget spændende for os, vores nye partnerskab med Atlassian,” siger Frank. “Hvad vil fortsat ske ud over at migration er nu begge selskaber er fri virkelig investerer i deres område af fokus og investere i meget dybere integrationer sammen.

“Så Atlassian netop annonceret sammenløbet integration i slack og der vil være flere af dem, der kommer-ikke kun nye integrationer, men også dybere og rigere integrationer med eksisterende værktøjer som Jira Cloud og Jira on-premise,” sagde Frank.