Xiaomi Redmi Note 9 og Mi 8 Pro (UD) modtager nye MIUI 12-opdateringer

Xiaomi Redmi Note 9 og Mi 8 Pro (UD) har modtaget nye MIUI 12 opdateringer. Opdateringerne er rullende ud nu som OTAs og bringe endnu flere håndsæt på Xiaomi’s nyeste OS.

The Redmi Note 9 has been upgraded to MIUI 12 in more regions. (Image source: Xiaomi)
Redmi Note 9 er blevet opgraderet til MIUI 12 i flere områder. (Billede kilde: Xiaomi)

Xiaomi fortsætter med at bringe MIUI 12 til flere enheder, men det har ikke helt færdig med udrulningen for nogle håndsæt i alle regioner. Den Redmi Note 9 har allerede modtaget selskabets seneste OS opgradering i Kina, Europa og Indien, for eksempel, og nu opgraderingen har nået flere grene af MIUI.

Den indonesiske og russiske grene af MIUI er nu blevet prydet af opgraderingen også, og inddrivelse rom’er for begge er blevet offentliggjort, hvis du ønsker at installere dem manuelt. Begge filialer er blevet opgraderet til V12.0.1.0, som er en ældre version af MIUI 12 end globale, kinesiske og europæiske udgaver har modtaget. Xiaomi udsteder V12.0.1.0.QJORUXM og V12.0.1.0.QJOIDXM som over-the-air (OTA) opgraderinger.

Derudover har Xiaomi genudstedt MIUI 12 til Mi 8 Pro (UD). Den nye opdatering, kaldet V12.0.2.0.QECCNXM, bringer enheder, der kører V11.0.2.0.QECCNXM på MIUI 12. Hvis opdateringen ikke er tilgængelig som på OTA på din enhed, kan du downloade den via nedenstående link og installere den manuelt.