Sony Xperia 10 II: De samme styrker, de samme svagheder

Med den anden udgave af Xperia 10 bringer Sony næsten alle dens funktioner til en mere opdateret smartphone. Ud over kendte kvaliteter vedrører dette også kendte svagheder.

With a waterproof case but weak camera performance: The Sony Xperia 10 II
Med et vandtæt etui, men svag kameraydeevne: Sony Xperia 10 II

Næsten alle smartphone producenter fortsætter med at udvikle sig med nyere modeller og leverer et produkt, der er nogle gange mere og nogle gange mindre forbedret. Sony normalt går tilbage til gamle styrker og holder sig til en microSD / NanoSIM kort slot, for eksempel, som er noget tilbøjelige til at sidde fast, men kan åbnes uden en SIM nål til gengæld.

En stadig forholdsvis ny funktion er 21:9 format, som Sony har også brugt i nogen tid nu. Da mange apps skaleres frit og dermed tilpasse sig godt til forskellige billedformater, brugere sjældent nødt til at leve med en sort bjælke over eller under billedets indhold i hverdagen.

Sony har også givet Xperia 10 II en IP65/68-certificering, der garanterer, at smartphonen er støv og vandtæt. Oven i det, er der også en god OLED display, som kun kan kritiseres for sin ganske lav PWM frekvens. Alt i alt er haptik og håndværk af Xperia 10 II meget høj kvalitet.

Men der er stadig mangler, der kun bliver virkelig mærkbar, når du bruger Xperia 10 II på daglig basis. Systemet reagerer nogle gange ret trægt, når vi navigerer mellem åbne apps, og vi oplevede også mindre forsinkelser, når vi lukkede programmer. Disse udvides til kameraet app, som er kendetegnet ved en betydelig ventetid mellem at trykke på udløserknappen og det billede, der vises og gemmes. Derfor er hurtige snapshots taget i træk ikke mulige.

Kameraets ydeevne af Sony Xperia 10 II er generelt skuffende. Nuværende smartphones af konkurrencen leverer til dels betydeligt bedre billeder inden for samme prisklasse. Dette er især uforståeligt, fordi Sony er ansvarlig for mange af de højkvalitets fotosensorer, der findes i andre producenters flagskibsenheder.

Vores gennemgang viser i detaljer, hvordan disse punkter påvirker ydeevnen af Sony Xperia 10 II.