Den skyBOX er en “kreditkort-størrelse” trådløs bærbar SSD, der nu er tilgængelig på Indiegogo

HyperAccessory er en start-up, der foregiver at pakke fordelene ved on-the-go opbevaring med top-end dataoverførsler i en form-faktor med fodaftryk af den gennemsnitlige bank-kort. Denne skyBOX har også Wi-Fi 6, sammen med kapaciteter på op til 4 TB. Det har allerede langt overskredet sit crowdfundingmål på sin igangværende Indiegogo-kampagne.

The new skyBOX portable SSD. (Source: Indiegogo)
Den nye skyBOX bærbare SSD.

SkyBOX er den seneste i en stadigt voksende serie af bærbare SSD’er på crowdfundingsider. Men, dens maker HyperAccessory holdet hævder at sætte det ud med usædvanligt up-to-date og kraftfulde specs. Enheden skal udstyres med Broadcom BCM43684 chipset, således at give Wi-Fi 6 på det nye drev. Dette kan understøtte effektiv indholdsstreaming og trådløse dataoverførsler på 55×85 millimeter (mm eller 2,2 x3,3 tommer (in)).

HyperAccessory hævder også, at USB type C 3.2 Gen 2 2×2 hastigheder (20 gigabit per sekund (Gb / s)) er muligt med skyBOX. Dette gælder dog tilsyneladende kun for dens top-end 4TB SKU. Det har også 512GB, 1TB og 2TB muligheder uden denne funktion. Alle disse varianter har NVMe M.2 SSD’er og har hver 1 USB-type A- og 1-port af type C. Begge disse har op til 3,2 Gen 2 specifikationen, som er forbundet med 20Gb/s grænsen.

SkyBOX har også en SD-kortplads, der betjenes af en knap til “one-touch copy” fra dette medie. Det er vurderet til UHS-II-standarden og dermed overførsler på op til 300 MB/s. Det er nu tilgængelig som en belønning på Indiegogo, hvor det har tiltrukket næsten US $ 170.000 (korrekt i skrivende stund). Det starter ved $ 99 for en 512GB drev, selv om dette går op til $ 469 for en med den største 4TB kapacitet.about:blank?upapi=trueAdhttps://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html?upapi=true

Kilde(er)

Indiegogo