MIUI 12 opdatering til Redmi Note 8 forsinket endnu en gang

Den Redmi Note 8 blev tippet til at modtage MIUI 12 og Android 10 opdatering i august. Det ser ikke ud til at være muligt længere, selv om, med officielle kanaler annoncerer, at MIUI 12 opdatering til telefonen, sammen med de af Mi Max 3, Mi 8 SE, og Redmi K20, er nu blevet suspenderet.

The Redmi Note 8. (Source: Xiaomi)
Den Redmi Note 8. (Kilde: Xiaomi)

Af en eller anden grund forbliver Redmi Note 8 fast på Android Pie og MIUI 11 et helt år efter den blev lanceret. Word fra måneder siden hævdede telefonen vil sandsynligvis modtage MIUI 12 opdatering i august, men det ser ud til en skruenøgle er nu blevet kastet ind i værkerne.

Ifølge en rapport fra PiunikaWeb, MIUI 12 opdatering til Redmi Note 8 er nu blevet suspenderet. Det er heller ikke første gang, det er sket. Kilden, Xiaomi/MIUI-opdateringskanalen, hævder, at suspenderingen af udrulningen skyldes stabilitetsproblemer. Business as usual med Xiaomi. Denne udrulning suspension er ikke specielt til Redmi Note 8, selv om, som Mi Max 3, Mi 8 SE, og Redmi K20 får en lignende behandling.

Det er uvist, hvornår Redmi Note 8 endelig vil modtage MIUI 12-opdateringen – som også bør bringe Android 10. Både Redmi Note 7 og Redmi Note 9 har allerede modtaget stabile MIUI 12 opdateringer, forlader Redmi Note 8 ejere i limbo.about:blank?upapi=trueAdhttps://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html?upapi=true

Kilde(er)

Piunika