Google Maps viser nu trafiklys i vejkryds

Zoom hele vejen ind, og du vil se en lille bitte trafiklys ikon i et kryds.

Look closely and you'll see traffic light icons in the middle of each intersection.
Forstør / Se nøje, og du vil se trafiklys ikoner i midten af hvert kryds.

Det ser ud som Google Maps er at få en ny vej funktion: trafiklys. Google har eksperimenteret med mærkning vejkryds med trafiklys i et par måneder nu, men i dag, som først spottet af Android Police, funktionen er at få en bred udrulning.

Understøttelse af trafiklys i Google Maps er blot en lille, statisk markør midt i et vejkryds, der angiver, at der er et trafiklys der. Du er nødt til at zoome ind virkelig tæt på for at se trafiklys, men hvis vi zoomer langt nok ind, ser vi dem på Android, iOS og internettet. Som altid vil kortfunktionerne afhænge af Googles datasæt, og lige nu ser vi kun dem i USA. De dukker op, når de browser på kortet eller navigerer.

For nu ser det ikke ud som Google har en brug for trafiklys andet end at vise dem på et kort. Det ville være dejligt, hvis navigation kunne råbe ud “drej til venstre ved det næste lys” for verbale retninger, men det sker ikke endnu. Den state-of-the-art for trafiklys navigation kan findes i nogle Audis, der gennem et abonnement service, kan trække i levende trafiklys nedtælling data og kan fortælle dig, hvor hurtigt at gå for at gøre det næste lys.

Ligesom mange Google Maps-funktioner er trafiklysdata aktiveret via Google-servere, så der er ingen specifik version af Google Maps, som vi kan pege på, der har det. Hvis du ikke har det endnu, bare holde venter.