OnePlus 8T efter sigende lancerer i oktober med 120Hz OLED, Snapdragon 865 +

Det lyder som OnePlus 8T vil ikke være en stor opgradering.

OnePlus’ “oneplus_8t” gengives. Resten af billederne i dette galleri vil være den gamle OnePlus 8 Pro, da de er næsten identiske.
The OnePlus 8 Pro.
Kameraet arrangement ligner OnePlus 7 Pro, men det er større. Der er nogle ekstra sensorer på siden: en 5MP farvefilter, laser autofokus system, og LED flash.
En sidevinkel. Bemærk, at skærmen er så buet, at du kan se den fra siden.

Hvis du er OnePlus, hvad gør du så for at følge den fantastiske OnePlus 8 Pro, der blev udgivet tidligere på året? Hvis de seneste rygter fra Android Central skal tros, er svaret tilsyneladende “ikke meget.” Sitet har specs for den kommende OnePlus 8T, og du er nødt til at se meget nøje for at se nogen forskel mellem det og OnePlus 8 Pro.

Android Central viser OnePlus 8T med et OLED-panel på 120 Hz, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Webstedet siger bagsiden vil have fire kameraer, en 48MP vigtigste kamera, 16MP vidvinkel, 5MP makro, og en 2MP dybde linse. Disse formodes at være OnePlus 8T specs, men de beskriver også alle den eksisterende OnePlus 8 Pro. De eneste reelle forskelle i den nye model er skærmstørrelsen- som med 6,55 tommer er en smule mindre end 6,78″ 8 Pro – den let opgraderede Snapdragon 865+ SoC og en bedre 48MP-sensor end den billigere OnePlus 8 (som havde en dårligere sensor end OnePlus 8 Pro).

Frontdesignet ser stort set også ud til OnePlus 8 Pro. OnePlus inkluderet en “oneplus_8t” billede i selskabets seneste version af Android 11 beta, og det ligner 8 Pro, med tynde kanter og en enkelt hole-punch kamera i øverste venstre. Smartphones alle slags ser det samme i dag, men andre muligheder ville have været en dobbelt front-kamera setup i OnePlus Nord eller en fancy nye under-display kamera.

De fleste virksomheder frigive deres telefoner på en stiv årligt tidsplan, så du kan sikkert gætte, at 8T vil blive frigivet et år efter 7T. Android Central siger, “OnePlus planlægger at afsløre OnePlus 8T ved udgangen af måneden eller i den første uge af oktober.”