MSI knapper op, lancerer Summit business bærbare computere med Tiger Lake

Vi har kunnet lide tidligere MSI gaming laptops-business er en interessant ny vinkel.

En af Summit serien bærbare computere.
Med disse meget vigtige business laptops du også kan se denne sjælløse.
Tastaturer og porte.
Her er topmødet E13 Flip.

I denne uge, PC-maker MSI holdt en “virtuel topmøde”, hvor det annoncerede et væld af nye maskiner, i vid udstrækning drevet af lanceringen af Intels 11. Meget af det, der blev diskuteret, svarer til de sædvanlige mistænkte – forskellige former og konfigurationer af gaming laptops til at konkurrere med Razer og dens ligesindede. Men den taiwanske tech selskab også indføre Topmødet serien: slanke business laptops, der er uden for den seneste norm for virksomheden.

MSI’s eksisterende Prestige og Modern linjer vil også få en Tiger Lake opdatering, med detail tilgængelighed forventes i oktober.

Som en bærbar computer leverandør, fokuserer MSI på den højere ende, både i gaming og produktivitet laptops. Indtil nu har alle MSI-modeller, som vi er opmærksomme på – herunder de bærbare computere til generelle formål, der ikke er rettet mod gamere – vist Nvidia diskrete GPU’er. Tiger Lake-opdateringen af den produktivitetsorienterede Modern-linje fjerner Nvidia GPU’en og er i stedet udelukkende afhængig af Intels integrerede Xe-grafik. At se en OEM, der har været all-in på diskrete GPU’er pludselig slippe dem i eksisterende produktlinjer er en anden god indikator for, at Intels Xe integreret grafik sandsynligvis vil leve op til den hype.

Det nye topmøde er opdelt i to serier: E og B, som hver tilbyder 14- og 15-tommer varianter, plus en 13-tommer cabriolet i E-serien.

Den E-serien laptops har begge IR webcams og touchscreens, men B-serien ikke. Ellers er mange af de vigtigste funktioner de samme: TPM, Intel vPro, fingeraftrykssensor, 11.

Med hensyn til specifikationer, B14 og B15 har Core i7 CPU’er, Intel Iris Xe integreret grafik, FullHD skærme, 720p@30fps webcams, en enkelt Thunderbolt 4 port, SSD’er, DisplayPort 1,4, to USB-A-porte, en HDMi-port, en microSD-kortlæser, og en hovedtelefon stik. Begge kan opgraderes til så meget som 64GB DDR4-3200 RAM. B14 har en 14-tommer skærm, som navnet antyder, og B15 har en 15-tommer en.

Den E14 og E15 sparke tingene op et hak med dedikeret grafik: Nvidias GTX 1650Ti med 4 GB GDDR6, ud over Intel Core i7 CPU’er og lignende muligheder til B-serien til opbevaring. Bærbare computere i E-serien tilbyder to Thunderbolt 4-porte i stedet for én, og de tilbyder FullHD-touchskærm eller 4K-konfigurationsmuligheder uden berøringsskærm ud over den ikke-berøringsbaserede FullHD-mulighed. Endelig er der topmødet E13 Flip cabriolet “byder på en skærm, der vender 360 grader.”

Som nævnt ovenfor opdaterede MSI sine eksisterende linjer, herunder indførelsen af Prestige 14 Evo, den første MSI bærbare computer til at bære Intel Evo-certificering. Hvis du ikke har fået nyheden om Evo, det er en rebranding af den tidligere Project Athena og er designet til at give brugerne garantier om “erfaring” et system tilbyder-specifikt, krav til Evo certificering omfatter en i5 eller i7 CPU, vågne tid på mindre end et sekund, 9-timers eller større runtime på en “typisk brug” arbejdsbyrde (som omfatter nogle inaktiv tid), og hurtig opladning-specifikt 4 + timers køretid fra en halv times opladning.

Alt dette sagt, selskabet har ikke afsløret priser eller tilgængelighed for nogen af de Prestige bærbare computere endnu.

Liste billede af MSI