Microsofts første Android-telefon, Surface Duo, er nu tilgængelig

Den dobbelte skærm telefonen koster en ophøjet $ 1.399.

The Microsoft Surface Duo.

Microsofts Surface Duo, en Dual-screen Android-telefon fra producenten af Windows, er nu tilgængelig til at bestille og sende til forbrugerne. Dette er den første smartphone Microsoft har udgivet siden slutningen af støtte til Windows Phone-platformen fem år siden.

Surface Duo er prissat til en stejl $1.399 og har to 5,6″ OLED-skærme, hver med en opløsning på 1.800 gange 1.350 pixel. Skærmene er adskilt af et 360-graders hængsel, så du kan åbne det som en bog eller folde den hele vejen rundt. Selvfølgelig er enheden enorm-145.2mm × 186.9mm × 4.8mm. Som vores egen Ron Amadeo bemærkede, da telefonens skib dato blev officielt annonceret, det er en smule stor til at blive betragtet som en telefon i nogle folks bog, da det ikke vil passe ind i mange lommer. Og til det punkt, microsoft ikke ligefrem kalder det en.

Så hvis det ikke er en telefon, er det så en tablet? Slags, men det kommer med telefon-lignende funktioner, der kører en smartphone bygge af Android og herunder taleopkald på de samme cellulære netværk som AT & T, som er den luftfartsselskab, der sælger telefonen ud over den ulåste version sælges direkte af Microsoft.

Microsoft annoncerede Surface Duo sammen med Surface Neo, som også er en dual-screen tablet / telefon hybrid. Men Neo er bygget til en version af Windows designet til dual-screen enheder i stedet for Android.

Med hensyn til specs, Surface Duo har 6GB RAM og en Snapdragon 855 processor. Den fås i 128 GB og 256 GB varianter og indeholder et 3577mAh batteri. Der er kun ét kamera (11 megapixel), men det kan enten være en front eller et bagkamera, afhængigt af hvad du gør med hængslet. Brugergodkendelse foretages via fingeraftrykslæser, og enheden understøtter input fra Surface-pennen. Med hensyn til porte, er der kun én: USB-C.

Det har også kun én højttaler, så du vil ikke få stereolyd her. Når det er sagt, ville det have været udfordrende at gøre stereolyd ske med blot to højttalere i betragtning af antallet af måder, du kan holde eller orientere enheden.

Surface Duo kører Android 10. Android 11 bare kom ud i denne uge, så Duo kommer med den tidligere version af Android. Det er ikke så ualmindeligt med Android-telefoner, selv om.

Dual-screen telefoner som denne er opstået til dels fordi de seneste forsøg fra virksomheder som Samsung til at gøre foldbare skærme ikke er gået så godt (bare læse vores anmeldelser),men drømmen om at åbne en smartphone-størrelse enhed til at bruge en kæmpe, tablet-størrelse viewport lever videre.

Hvis du føler dig som en tidlig adoptant af den slags ting, kan du bestille Duo fra Microsofts hjemmeside starter i dag.