PlayStation 5 vente synes næsten overstået som butikker begynder at geare op, nogle PS4-spil får nye PS5 etiketter, og Sonys PAX pantomime brændstoffer rygter

Der har været observationer af forskellige PS5-relaterede reklamemateriale går op i butikkerne rundt om i verden som vente på den fulde offentliggørelse af Sonys næste generations konsol fortsætter. Nogle PS4-spil har nye etiketter på deres kasser til PlayStation 5 forberedelse, og Sony synes at udføre en hel pantomime over på PAX Online.

PS5-hardware-afsløringen fandt sted i juni. (Billedkilde: Sony/PlayStation)

Det har været en travl uge for Sony PlayStation 5 rygter, uden tvivl ansporet af de mange Microsoft-relaterede afsløringer om sin Xbox Series konsoller. Mens Sony har undgået at stige til agn ved at afsløre priser og nøjagtige lanceringdato for PS5, har der været mere subtile ændringer i gang, der er blevet bemærket af konsollens legioner af fans. For eksempel, marketing materiale til detailbutikker fremme den næste generation konsol er blevet spottet i lande som Australien og Holland, som helt sikkert viser verden er at geare op til PS5.

Spiludgivere har også forberedt sig på ankomsten af PlayStation 5, med en harmløs, men vigtig etiket, der nu vises på visse nuværende gen-titler. Den lille blå etiket blot hedder “PS5 Upgrade Tilgængelig”, og det vil indikere over for købere af en cross-gen spil, at der vil være en metode til at spille titlen på den næste generation konsol, selv om den særlige metode (gratis / via abonnement / engangsbetaling) vil tilsyneladende afhænge af udgiveren.

Retail marketing materiale og små ændringer på spil kasser kan ikke være nok til at foreslå en PS5 begivenhed er endelig indgående, men Sonys PAX pantomime sikkert gør. Selskabets deltagelse blev snart bemærket, medSony bliver spottet på PAX Online begivenhed deltagelse liste. PS5 detektiver samledes rundt og hurtigt opdagede, at Sony havde en form for begivenhed booket til fredag September 18.

Men det var ikke for længe efter, at den tid slot blev slettet, som var Sonyindehaveren . Det er muligt, at virksomheden trak sig ud af online-eventen, og der er også en chance for, at det planlagte udseende havde lidt eller intet at gøre med PlayStation 5 alligevel … eller bare måske, Sony og PAX arrangørerne er kommet til en aftale for virksomheden at foråret en enorm overraskelse på September 18 og blæse os alle væk med hver eneste detalje om PS5.

PS5 banners in Australia. (Image source: @DanielBarker21)
PS5 bannere i Australien. (Billedkilde: @DanielBarker21)
PS5 banner in the Netherlands. (Image source: @RandyLoss)
PS5 banner i Holland. (Billedkilde: @RandyLoss)
PS5 flyer at MediaMarkt. (Image source: @RandyLoss)
PS5 flyer hos MediaMarkt. (Billedkilde: @RandyLoss)
"PS5 Upgrade Available" badge. (Image source: Ubisoft)
“PS5 Upgrade Available”-badge. (Billedkilde: Ubisoft)
"PS5 Upgrade Available" badge. (Image source: Ubisoft)
“PS5 Upgrade Available”-badge. (Billedkilde: Ubisoft)