Den nye iPad Air går hele skærmen, tilføjer Magic Keyboard støtte

Halvandet år efter den forrige opdatering tager Apple en skalpel til iPad Air.

The new iPad Air goes all-screen, adds Magic Keyboard support

Apple annoncerede en ny CPU i dag for den ottende generation iPad, A12 Bionic. A12 Bionic, der findes i basismodellen iPad, tilbyder en 40 procent hurtigere CPU og 20 procent hurtigere GPU end syvende generations iPads, og Apple siger, at det også betyder, at A12 er dobbelt så hurtig som den bedst sælgende Windows bærbare computer, tre gange hurtigere end den bedst sælgende Android-tablet og seks gange hurtigere end den førende Chromebook.

iPad Air

Den nye iPad Air har en 10,9″ Liquid Retina-skærm, en ny Touch ID-sensor i den øverste knap, kamera- og lydopgradeopgrade opgrade, og den nye A14 Bionic CPU, Apples mest kraftfulde CPU nogensinde.
Den ny iPad Air starter ved $599, findes begynder i Oktober 2020.
iPad Air fås i fem farver: sølv, space gray, rosa guld, grøn og himmelblå.

Lige så mange analytikere og leakers forudsagt, Apple indført en iPad Air under sin “Time Flies” livestream begivenhed i dag. Den nye iPad Air kommer omkring halvandet år efter den sidste opdatering, men det gør mere end den tidligere opdatering gjorde: det eftersyn det overordnede design af enheden. Den iPad Air vil være tilgængelig i oktober, starter ved $ 599. Det kommer i fem farver: sølv, space gray, rosa guld, grøn og himmelblå.

Med stikord fra den dyrere iPad Pro har iPad Air nu reduceret kanterne drastisk, ingen startknap og afrundede skærmkanter. Den har dog ikke det fremadvendte TrueDepth-sensorsystem, som iPad Pro bruger til Face ID-godkendelse. Den introducerer snarere noget nyt for Apple-enheder – om end ikke nyt for mobile forbrugerenheder generelt. Apple har designet en ny version af touch-id, integreret i den øverste knap (som ikke vises visuelt anderledes). Under knappen er en laser-cut safir linse og brugerdefinerede sensor til læsning af brugernes fingeraftryk.

iPad Air får den nye A14 Bionic CPU, der er bygget på 5nm procesteknologi. Det er en seks-core CPU med to højtydende kerner og fire lavere effekt, mere effektive kerner til enklere baggrundsopgaver. A14 Bionic tilbyder en 30 procent GPU ydeevne boost i forhold til tidligere generationer, og Apple siger, at det lægger op dobbelt grafik ydeevne typiske bærbare computere.

Det tilbyder også en 16-core neurale motor for machine-learning ydeevne-som kan omfatte mange funktioner, der anvendes i grafik redaktører, stemme assistenter, og meget mere- samt en ny DJ ansøgning, der giver “luft skrabe” fagter foretaget over iPad.

Den nye iPad Air kamera er 12MP og tilbyder 4K video med forbedret stabilisering.
Frontkameraet på iPad Air er 7 MP og skyder ved 1080p.

IPad Air vil også medbringe et USB-C-stik, der gør det muligt at tilslutte enheder som eksterne kameraer og et 60 % hurtigere LTE-modem. Kameraet er blevet opdateret til 12MP med 4K video og forbedret video stabilisering. Højttalersystemet er også redesignet med stereolevering i liggende tilstand.

The Smart Keyboard Folio for iPad Air will be available for $179 and offers layouts for over 30 languages, including simplified Chinese, French, German, Japanese, and Spanish.
Forstørre / Smart Keyboard Folio til iPad Air vil være tilgængelig for $ 179 og tilbyder layouts til over 30 sprog, herunder forenklet kinesisk, fransk, tysk, japansk og spansk.Apple

Også i realm af design, iPad Air har nu et stik kompatibel med Magic Keyboard perifere virksomheden lanceret til iPad Pro et par måneder siden. At perifere tilbyder et pegefelt (pegefelt støtte blev tilføjet til iPadOS sidste år) og stort set den samme type tastatur findes i Apples desktop tastatur af samme navn. The Magic Keyboard vil koste $ 279, og Smart Keyboard Folio til iPad Air vil være $ 179.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *