Apple Watch Series 6 tilføjer overvågning af blodiltræt og meget mere

Derudover annoncerede Apple en billigere Apple Watch-mulighed for at konkurrere med Fitbit.

Det nye Apple Watch i blåt og rødt aluminium
De nye Apple Watch-modeller vil også ankomme med en masse nye Apple Watch-ansigtsindstillinger
Et nærbillede af den nye stribe watchface
Som en del af sin Apple Watch-annoncering udråbte Apple også nyligt grønnere produktionsprocesser bag produktet.
Spoiler: den nye Apple Watch 6 var ikke den eneste Apple Watch afsløret i denne uge.
Et dias, der skitserer et par af punkttegnsoverskrifterne for de nye Apple-ure

Som forventet har Apple afsløret den næste model af Apple Watch– Apple Watch Series 6 – i nogle prangende nye farver samt et billigere alternativ, Apple Watch SE. Som med andre nylige Apple Watch-opdateringer fokuserer Serie 6 primært på at tilføje nye sundhedsovervågningsfunktioner, såsom overvågning af blodiltrudent, samt personlige tilpasningsmuligheder, mens Apple Watch SE tilbyder et hurtigere og nyere alternativ for dem, der ønsker at bruge lidt mindre. Begge kan nu arbejde uden at blive parret med en iPhone via Apples nye Family setup funktion.

Serie 6 er drevet af Apples nye S6-processor og har en dual-core-processor baseret på virksomhedens A13 Bionic-chip. Sammen med en hurtigere processor får uret en forbedret always-on-skærm, der er to gange lysere end Serie 5. Afrunding af den nye hardware er en altid-on højdemåler.

Alt dette opgraderet hardware beføjelser nyligt annoncerede funktioner som Blood Oxygen app. Denne app lader brugerne måle deres blod-ilt mætning på bare 15 sekunder og tager aflæsninger periodisk i hele din vågne og sovende liv. Alt dette har til formål at holde styr på respiratoriske og hjerte sundhed til at overvåge astmasymptomer og potentielle hjerteproblemer, for eksempel. Apple har indgået et samarbejde med Seattle Flu Study, University of California Irvine, og Anthem til at hjælpe med at udvikle tre nye forskningsundersøgelser, herunder hvordan man bedre styre astma, ved hjælp af data til at forebygge hjertesvigt, og hvordan ændringer i blod ilt og puls kan indikere tidlige tegn på sundhedsproblemer, som i starten af COVID-19 infektion, for eksempel.

Sensorer! Her er et nærmere kig på Apple Watch Series 6’s iltsensor i blodet
Apple afslørede også nogle færdigheder / hobby specifikke ur ansigt muligheder, såsom at se din højde, mens vandreture
.. eller få en på-et-blik idé om belysning, hvis du er en fotografering buff.

Apple har også introduceret sin første fitness service bygget specielt omkring Apple Watch. Kaldet Fitness +, det lader dig vælge træning på dit Apple TV og få dem til at poppe op på dit ur med nedtællingen og tracking info er specifikke for denne træning. Træning omfatter yoga, cykling, dans, løbebånd, HIIT, roning, og også opmærksomme cool-downs. Der tilføjes ny træning hver uge. Fitness+ vil være $ 10 om måneden eller $ 80 for året, til rådighed for hele din familie, og vil komme med tre gratis måneder med køb af en ny Apple Watch Series 3 eller senere.

Med lanceringen af Apple Watch SE har Apple også taget hensyn til dem, der ikke har iPhones – specielt ældre og yngre familiemedlemmer (men ikke nogen, der ønsker at tilslutte et Apple Watch med en Android-enhed, undskyld). Med Family Setup kan op til fem familiemedlemmer få Apple Watches konfigureret via din iPhone og kontrolleret med visse placeringsbaserede og kontaktbegrænsende funktioner som dem, der tilbydes i de aktuelle familiefunktioner til iPhone.

Der er også en spredning af nye tilpasses og interaktive urskiver og et par nye bands, herunder nye læder og silikone muligheder. Urskiver indeholder nu interaktive Memojis og illustrationer af Geoff McFetridge, samt tilpassede striber og mønstre, der passer til dit tøj eller foretrukne sportshold. Et par nye funktionelle urskiver også gøre deres introduktioner, herunder Count-Up ansigt (som holder styr på flere omgange gange) og Chronograph urskiver (som har flere tidsskalaer).

Hej nye bands og Apple Watch SE muligheder
Også, har du nogensinde ønsket at bruge et Apple Watch, men ikke en iPhone? Åbenbart, nu muligt.

For så vidt angår nye bands gå, apple tilbyder en strækbar, kontinuerlig band, som kommer i syv forskellige farver. Virksomheden annoncerede også en ny flettet læder band med et par nye farver af sine egne.

Apple Watch Series 6 vil være tilgængelig fra september 18 og vil blive prissat fra $ 399 for GPS og Wi-Fi kun og $ 499 med cellulære tilslutningsmuligheder tilføjet. I mellemtiden, Apple Watch SE er tilgængelig i dag fra $ 279 og $ 329, henholdsvis. Serie 6 kan han havde i blå aluminium, guld rustfrit stål, grafit rustfrit stål, og PRODUCT (RED) rød, mens Apple Watch SE kommer i sort, sølv og guld aluminium muligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *