Ny Amazon hardware: Ring droner, Echo Dot 4:e Gen, Wi-Fi 6 Eero, og meget mere

Du ville have en sikkerhedsdrone, der fløj rundt inde i dit hjem, ikke?

echo sphere
Forstørre / En af mange enheder indført i dag, den fjerde generation Echo enhed er en klud-dækket kugle med en glorie i bunden, i modsætning til squat plast cylindre af tidligere generation Echoes.

I dag på Amazons hardware lancering begivenhed, selskabet annoncerede nye Ring, Echo, Eero, og Fire enheder. Amazon også annonceret en ny gaming service kaldet Luna, som vi dækker i sin egen artikel.

Ring altid hjem Cam

The Ring Always Home Cam is a tiny, self-docking drone that flies around inside your house.
Forstørre / Ringen Altid Home Cam er en lille, selv-docking drone, der flyver rundt inde i dit hus.Amazon

Ring Always Home Cam er den nyeste enhed i Ring familien, som er bedre kendt for dørklokker med kameraer i dem. Always Home Cam er en lille, selvkuperisk drone, der er designet til at flyve rundt inde i dit hjem og streame video ud til skyen til gennemgang i smartphone-apps. Ring grundlægger Jamie Siminoff siger Always Home Cam er beregnet til at give flere indvendige synspunkter uden behov for flere indvendige kameraer, og at det er en “indlysende produkt, der er meget svært at bygge.”

Dronen fungerer fuldt ud autonomt, men opsætningsproceduren indebærer kortlægning af områder af huset, hvor den får lov til at flyve, og hvilke stier den må tage. Efter opsætningen kan dronen blive bedt om at flyve direkte, eller den kan flyve alene for at besøge forstyrrelser, der opdages af Ringalarmsystemer. Dens 1080p kamera er blokeret af selve kajen, så hvis dronen ikke er i flyvning, er det ikke streaming eller optagelse. Ligesom de fleste små droner, det integrerer automatisk hindring undgåelse og bruger propel ligklæder til at beskytte både knivene selv og eventuelle genstande, personer eller kæledyr, der ellers ville støde på dem.

Afværge indbrud over en pseudo-funk bassline … aw ja.

Ring Always Home Cam forventes at koste $ 250 og begynde forsendelse engang i 2021.

Wi-Fi 6 Eero, Eero Pro

These are Eero 6 Router and Eero 6 Extender. The Eero 6 Pro Router is lower profile, with a wider base.
Forstørre / Disse er Eero 6 Router og Eero 6 Extender. Eero 6 Pro Router er lavere profil, med en bredere base.

Wi-Fi 6 Eero systemer vi spottet FCC certificeringer for tidligere i denne måned blev annonceret officielt i dag. De nye kits er tilgængelige for preorder i dag, med shipping forventes at begynde i begyndelsen af november.

De tre modeller, der frigives, er Eero 6 Router, Eero Pro 6 Router og Eero 6 Extender. Eero Pro 6 er en trebåndsenhed (en 2,4 GHz radio med to 5 GHz-radioer). begge ikke-Pro-enheder er dual-band. Alle tre lagervarer har indbygget Zigbee-funktionalitet til automatisering af hjemmet.

Begge routermodellerne har to gigabitporte og en USB-C-strømport. Extenderen har kun USB-C-strømporten og tilbyder ikke kabelforbundne forbindelser. Den Eero 6 Router kan forudbestilles solo for $ 130 eller med en Eero 6 Extender som et kit til $ 200. Den Eero 6 Pro Router er tilgængelig for preorder på $ 230. Det tog en smule mere grave, men vi fandt også muligheder for at forudbestille en tre-delt Eero 6 kit til $ 280 eller en solo Eero 6 extender for $ 90.

Vi er skuffede over Amazons beslutning om at gå tilbage til separate enhed design for “routere” og “extendere”-og på det tilsyneladende tilbageskridt for at gøre basen kit en todelt, snarere end en tredelt. Ledningsføringsenheder som spilkonsoller eller pc’er direkte til en satellitnoder er en stor gevinst for den overordnede Wi-Fi-netværkskvalitet og pålidelighed, og vi kunne godt lide virksomhedens tidligere beslutning om at gå med Ethernet-stik på alle produkter. Vi mener også, at langt de fleste hjem er bedre tjent med tre stykker i stedet for to.

Ny Echo-generation

En af mange enheder indført i dag, den fjerde generation Echo enhed er en klud-dækket kugle med en glorie i bunden, i modsætning til squat plast cylindre af tidligere generation Echoes.
denne variant af 4.
Echo Dot 4th-gen fås også i børnevenlige motiver, som denne panda.
Echo Show 10 er faktisk den perfekte 10-tommer tablet til at vise Mona Lisa-dahendes øjne virkelig vil følge dig rundt i lokalet.

Amazons Echo-serien fik en opdatering i dag, bevæger sig fra den tidligere, prosaiske “squat plast cylinder” design til temmelig smartere klud-dækket kugler. Den fulde størrelse Echo fjerde-gen kører $ 100 og vil være tilgængelig 22 oktober i Trækul, Glacier White, eller Twilight Blue. Amazon fortæller os at forvente bedre lyd end tidligere generationer leveret, med en 3-tommer woofer og dobbelt diskanthøjttalere, der leverer “klare diskant, dynamiske mids, og dyb bas, der automatisk tilpasser sig ethvert rum.”

Echo Dot får også en fjerde-gen makeover, sportslige den nye sfæriske design i en mindre størrelse og i flere varianter. Basen model, med samme Trækul, Glacier White, eller Twilight Blue dækker mulighed, er halvdelen af omkostningerne ved sine store søskende på $ 50. Der er også opskalere varianter af Dot for $ 60, herunder versioner med en indbygget ur (i Glacier White eller Twilight Blue kun), og to Kids Edition Prikker-enPanda og en Tiger.

The Kids ‘Edition Dots har også et inkluderet år af Amazon Kids + (tidligere kendt som Freetime Unlimited) kurateret abonnement service for alt-du-kan-forbruge børne-orienteret indhold, og en to-årig “bekymringsfri” udskiftning garanti som den, der tilbydes på Kids ‘Edition Fire tabletter.

Endelig er der Echo Show 10-en 10-tommer tablet monteret på en motoriseret kardan, der automatisk tilpasser sig til detekterede menneskelige organer. AI “human detection” er alle ombord i stedet for cloud-baseret, og det ser ikke for specifikke menneskelige ansigter-i stedet, det ser for menneske-formede konturer rundt i lokalet.

Vi forestiller os $ 250 Echo Show som den perfekte ramme for en Mona Lisa print, hvis øjne virkelig følger dig rundt i lokalet, men Amazon nævner en mere prosaisk brug for videokonferencer. Så nyttig som denne funktion kan være, forventer vi, at der vil være nogle at vænne sig til det- og en ny runde af “Zoom mislykkes” videoer, hvor konferencens deltagere glemmer kameraet er (stadig) på dem. Echo Show er tilgængelig for preorder i dag, men der er ingen konkret shipping dato endnu.

Fire TV Sticks

This year's Fire TV Stick brings HDR support, Alexa Voice Remote capable of controlling your TV itself, and a faster processor—but no 4K video.
Forstørre / Dette års Fire TV Stick bringer HDR-understøttelse, Alexa Voice Remote, der kan styre selve tv’et, og en hurtigere processor – men ingen 4K-video.

En ny Fire TV Stick Lite er tilgængelig for $ 30, og en ikke-Lite Fire TV Stick for $ 40. Begge enheder omfatter Alexa Voice Remote funktionalitet og 8GB opbevaring, med hurtigere processorer end tidligere modeller, og tilbyder en maksimal opløsning på 1080p. Hvis du vil have fuld 4K video, skal du bruge $ 50 Fire TV Stick 4K, som ikke har modtaget nogen opdateringer i år.

Forskellen mellem dette års Lite og ikke-Lite Fire TV Sticks ligger i Dolby Audio (pass-through HDMI kun på Lite, fuld Atmos på ikke-Lite) og fjernbetjening-Alexa Voice Remote kun styrer pinden selv på Lite, men det kan styre hele tv’et på ikke-Lite.

Selvom både den nye Fire TV Stick og Stick Lite kun er 1080p, understøtter begge enheder HDR-video (High-Dynamic Range), som oftere findes på 4K-enheder og -skærme, og tilbyder højere kontrast og farveskala end ikke-HDR-video.