Microsoft bringer en Skype Meet Now-knap til din Windows 10 proceslinje til hurtige videoopkald

I første omgang bringer Microsoft knappen “Mød nu” til tidlige testere gennem en ny Windows 10 Insider Preview Build.

Microsoft Is Bringing a Skype Meet Now Button to Your Windows 10 Taskbar for Quick Video Calls
Microsofts nye træk har til formål at udvide brugen af Skype blandt Windows 10-brugere

Microsoft bringer et “Mød nu”-ikon til proceslinjen i den nyeste Windows 10-version for at lade brugerne hurtigt konfigurere et videoopkald og invitere deres venner og kolleger til at diskutere tingene stort set. Den nye udvikling kommer over seks måneder efter Redmond virksomheden introducerede Meet Now funktionen på Skype for at lade folk starte en virtuel gruppe samtale uden at kræve nogen app eller tilmelde dig. Nye aktører, herunder Zoom har oplevet en betydelig stigning i deres vedtagelse under pandemien. Skype har dog ikke fået nogen større vækst. Microsofts seneste træk er således en strategi for at øge Brugen af Skype.

I første omgang leverer Microsoft Mød nu på proceslinjen i Windows 10 Insider Preview Build 19042.608 (KB4580364). Den nye Windows 10-version er også tilgængelig i betakanalen til indledende test. Ikke desto mindre, hvis alt fungerer godt, Microsoft synes at være i planer om at bringe den nye oplevelse til alle Windows 10 brugere i den kommende fremtid.

“I de kommende uger vil du nemt kunne oprette et videoopkald og nå ud til venner og familie på et øjeblik ved at klikke på ikonet Mød nu i meddelelsesområdet på proceslinjen,” skrev Microsofts Senior Program Manager Brandon LeBlanc i et blogindlæg, hvor du annoncerede den nye Windows 10-opdatering.

I sidste måned udrullede Microsoft knappen Mød nu til Windows Insidere på Dev-kanalen. Denne test har angiveligt hjulpet Windows maker til nu at bringe den samme oplevelse til beta testere.

Som pr en supportside på Microsoft-webstedet er ikonet Mød nu på proceslinjen allerede tilgængeligt på Windows 10 version 1903 og 1909 via KB4580386-versionen. Brugere på den nyeste Windows 10 version er dog endnu ikke modtaget den nye funktion.

Skype modtog funktionen Mød nu i april for at give brugerne mulighed for hurtigt at foretage et videoopkald og invitere deres kontakter direkte via et link – uden at kræve en bestemt app eller tilmelde dig. Oplevelsen svarer til, hvordan du inviterer en person til et virtuelt møde på Zoom. Modtagerne af invitationerne kan deltage i et opkald via deres webbrowser ved hjælp af Skype til Web eller kan endda forbyde deres mikrofon og kamera og bare høre eller se videoen på deres systemer.

Ud over at gøre plads til Meet Now-ikonet har Microsoft leveret et enormt antal rettelser og forbedringer gennem den nyeste Windows 10-build, der er tilgængelig for insidere, der er på 20H2 eller Windows 10 Oktober 2020 Update.

Windows 10-opdateringen løser problemer ved hjælp af gruppepolitikindstillinger til at konfigurere startsiden i Internet Explorer. Den løser også problemet med url-navigation, der ikke er tillid til, fra Internet Explorer ved at åbne dem i Microsoft Defender Application Guard ved hjælp af Microsoft Edge. På samme måde løser opdateringen det problem, der påvirkede udviklerværktøjer i Microsoft Edge til fjernfejlfinding på en Windows 10-maskine.

Microsoft har også givet administratorer mulighed for at bruge en gruppepolitik til at aktivere Gem destination som for brugere i Microsoft Edge IE-tilstand. Opdateringen indeholder også rettelser til visning af forkert CPU-frekvens og DDE-apps. Desuden er der en rettelse til problemet med at starte Windows Subsystem til Linux 2 (WSL2) på ARM64-enheder. Der er også rettet en blokering af TCPIP-driveren (Transmission Control Protocol/Internet Protocol), der begrænser operativsystemets ydeevne.