LG’s nye trådløse ørepropper tilføje aktiv støjreduktion, holde kim-drab sag

Batteriets levetid er op til fem timer med ANC tændt og op til syv med den slukket

LG’s nye Tone Free FN7 trådløse øretelefoner stadig har de samme kim-drab kapaciteter af tidligere modeller, takket være opladning sagen indbyggede UV-lys. Men nu tilføjer virksomheden aktiv støjreduktion til blandingen. Tilgængelig fra i dag i Sydkorea og kommer til andre regioner senere på året (med prissætning TBD), FN7 ser meget lig FN6 øretelefoner; de har fået silikone øre tips og en “twist-fit Vortex Ribs design” beregnet til at maksimere passiv støjisolering.

Tone Free FN7 knopperne har tre mikrofoner “, der overvåger lydbølger, der kommer fra alle retninger” og eliminerer baggrundsstøj. “Med ANC aktiveret, miljømæssige lyde er nu næsten helt neutraliseret, hvilket gør hver tone og stemme lyde klarere, mere naturligt, uden at miste detaljerne fra at skrue op for lydstyrken til maksimum,” LG sagde i sin pressemeddelelse. Batteriets levetid er normeret til op til fem timer med ANC aktiveret og op til syv med det slukket. (Med sagen er det i alt 15 timer med ANC på og 21 med det slukket.)

Som med tidligere modeller, er disse tunet af Meridian og “kan genskabe en realistisk lydbillede, der simulerer oplevelsen af at lytte til rigtige højttalere og samtidig levere vokal med uberørt klarhed, helt nedsænkning lytteren.” LG tilbyder EQ tilpasning og siger bassen på disse er fyldigere og rigere end før. Den medfølgende UVnano opladning sag, som LG’s påstande, kan slippe af med 99,9 procent af E. coli og S. aureus bakterier på ørepropper ‘indre mesh. Sagen har nu en LED på ydersiden for mere klart at angive den resterende batterilevetid.

LG’s nyeste knopper står over for en bølge af støj-annullere konkurrence, herunder den nye Jabra Elite 85t, Bose’s QuietComfort øretelefoner, den 1More True Wireless ANC, og selvfølgelig Apples AirPods Pro.