THE BACKBONE ONE ER EN FANTASTISK CONTROLLER, DER FORVANDLER DIN IPHONE TIL EN MERE KOMPETENT GAMING ENHED

Komplet med softwarefunktioner, der gør det nemt at deltage i fester, optage og dele videoklip

ASSom de højt profilerede tvister om, hvilket indhold du kan spille på din iPhone raseri på mellem Apple, Epic Games, Google og Microsoft , et selskab kaldet Backbone fokuserer i stedet på at sikre, at du får mest muligt ud af de spil,der i øjeblikket er tilgængelige. Ligesom Razer gjorde med sin Kishi controller til iOS, og som andre virksomheder har med snap-on controllere af deres egne, er Backbone indføre en for $ 100, at det kalder Backbone One. Hvis du vil købe den, skal du først downloade appen og foretage købet derfra.

Med controlleren fuldt udvidet, kan det passe enhver iPhone, der kører iOS 13 eller senere, begyndende med iPhone 6S og herunder den nye iPhone 12 lineup. Det er fantastisk til Apple Arcade-spil, der understøtter controllere. Himmel: Børn af lys og Call of Duty: Mobile spille vidunderligt med den ene. Og for populære spil som COD: Mobile, der ikke har controller støtte tændt fra starten, Backbone kuraterer visuelle tutorials, der vises, før det lanceres til at guide dig gennem trinene for at tænde den i spillets indstillinger.

Ser frem, jeg er spændt på endelig at hoppe ind i Genshin Impact med den ene, når at spillet får gamepad støtte. Selv spille spil som Hades gennem Steam Link app (med min pc tilsluttet via Wi-Fi) følte overraskende naturligt.

BackBone One
Den analoge pind er dimensioneret på samme måde som dem, der er indbygget i Joy-Con til Nintendo Switch.
BackBone One
Udløserne er også ligner dem på Joy-Con, men disse har en mere tilfredsstillende rejse.

I modsætning til de fleste controller tilbehør lavet hidtil, Backbone One er en hybrid af tæt integreret hardware og software. Hvis vi ser på hardwaren, er det nok det bedste af sin art endnu. Begge sider af denne controller har afrundede kanter, der passer naturligt i min hånd. Jeg roste udformningen af Razer Kishi, men det har en mere subtil look, der ikke dækker op så meget af telefonens kanter. Hver knap har et mere responsivt, taktilt klik, og de analoge pinde føles nogenlunde samme størrelse som Nintendos Joy-Con for Switch. Apropos Joy-Con, den ene bageste udløser faktisk føler sig bedre.

VORES GENNEMGANG AFRYGRAD EN

VERGE SCORE9UD AF 10

GODE TING

  • Elegant, komfortabelt design
  • Lyn og 3,5 mm opladning og lydgennemløb
  • Smart integration af hardware og software til $ 100

DÅRLIGE TING

  • Ikke billigt
  • Ingen Understøttelse af Fortnite- eller cloud-spilstreaming på iOS skader udsigterne i øjeblikket

Backbone One har passthrough Lightning-opladning med understøttelse af Lightning-hovedtelefoner, hvis du har et sæt. Det har også en 3,5 mm hovedtelefonstik, der giver dig en anden måde at lytte til lyd – selv om din iPhone ikke har selve porten. Med hensyn til strømforbrug, Backbone siger den ene selv kræver mindre strøm fra din iPhone end mange kablede Lightning øretelefoner gør. Jeg lagde ikke mærke til mere batteriforbrug under gameplay med controlleren vedhæftet, end jeg normalt ville uden.

BackBone One
Mirakuløst tilføjer den ene en 3,5 mm port, så buste de kablede hovedtelefoner ud.
BackBone One
Lightning-porten understøtter gennemløbsopladning samt lyd til Lightning EarPods.

Hardwaren alene kan gøre det værd at købe, men softwaren er, hvad der virkelig gør det unikt. Den ene kræver ikke sin følgesvend app til at arbejde med nogen iOS spil, der understøtter en controller, men ved hjælp af app forvandler din iPhone til en spillekonsol slags.

Hvis du trykker på controllerens orange Backbone-knap, mens den ene er tilsluttet telefonen, åbnes Backbone-appen, der ligner et operativsystem. Der finder du alle dine installerede spil rent lagt ud i en næsten tvOS-esque interface. Appen viser også nye spil, der kan downloades i App Store, og som understøtter controllere. Hvis du vil føje spil til Backbone-grænsefladen, skal du blot trykke på den orange knap, første gang du starter hvert nyt spil. Denne app udnytter iPhone fremragende haptik til at brummer, når du flip rundt på menuen, og virksomheden lavede sin egen tilfredsstillende subtile vibration effekt, som du vil føle, mens hurtigt flyver gennem en flok fliser i grænsefladen med L1 og R1 skulder knapper.

BackBone One
Et fuldt kig på, hvad du vil se, når du trykker på den orange Backbone-knap.

Rul lidt mere ned i appen, og du kan finde foto- og videoklip, du har gemt, og dem fra venner. Denne controller har en dedikeret knap, så du kan tage et skærmbillede i spillet eller endda optage et videoklip, som er funktioner, der bør være velkendte for alle, der har brugt en moderne spillekonsol. Især her, selv om, er, at du kan trykke på og holde denne knap for et øjeblik at bogmærke centrale øjeblikke på flue. Knappen Backbone oplyser en rød LED, mens du optager, så det er nemt at se med et enkelt blik, når du er live. Backbone håndterer optagelse og adgang til klip meget mere elegant end Xbox One, PS4, PC eller Switch.

Når et videoklip er gemt, kan du derefter trimme og dele klippet i Appen Backbone samt via iMessage eller eventuelle apps på sociale medier, du bruger. En særlig ting at bemærke er, at Backbone siger, at det kan optage 1080p klip på 30 billeder i sekundet i HEVC / H.265 codec (understøttet på iPhone 7 og nyere), så du har højere kvalitet video uden at ofre så meget lagerplads som andre codecs kræver.

BackBone One
Knappen Backbone pulserer rødt for at angive, hvornår du optager skærmen.

Endnu en softwarefunktion, du får med controlleren, er muligheden for at oprette fester og talechat med venner i appen. Disse parter opererer uafhængigt af det spil, du hver spiller (du behøver ikke engang at spille et spil), så det er en god måde at oprette forbindelse, selvom du ikke alle er i Call of Duty: Mobile, for eksempel. Hvis du er til optagelse klip med dine venner, vil videooptagelse funktionen afhente din stemme i blandingen, sammen med alle andres i partiet (angivet af den lille orange lys nær iPhone’s top bezel i iOS 14). Hver deltager kan vælge at slå mikrofonen fra ved at dobbelttrykke på den venstreknap, der har tre vandrette prikker.

BackBone One
Du kan starte eller deltage i en fest for at stemme chatte via Backbone-appen med andre brugere gratis.

Snapshots, videooptagelse og organisering af fester til stemmechat er blot nogle få måder, hvorpå Backbone tager tøjlerne i iOS for at skabe en mere interessant oplevelse, end Apple selv tilbyder gamere. Den indeholder også omfattende meddelelser om tilstedeværelse, der kimer ind med en notifikation – uanset om du er i Appen Backbone eller ej – for at fortælle dig, hvornår en ven er logget på, eller med en invitation, som du kan klikke på for at deltage i en fest.

På sit ansigt, backbone one er bare en controller – og en meget god en, på det. Men med software forbedringer, der udnytter iOS i nogle smarte måder, Backbone gør iPhone føles som en bona fide gaming platform, som jeg ønsker at forblive en del af. Når hardware og software alle arbejder sammen, med evnen til nemt at slutte op med venner og optage klip, den ene føles som en spiloplevelse, der en eller anden måde slår Apple til punch af konkretisere sine egne gaming ambitioner. Det er ikke længere ligesom en telefon spændt fast i et par stykker plastik, men starten på noget helt særligt. Og for $ 100, uden månedlige gebyrer for at bruge sin software og part værktøjer, det er en tiltalende pris, hvis du gør en masse mobile spil.

BackBone One
Backbone One-controlleren understøtter hele vejen tilbage til iPhone 6S.

Godt som det virker på iOS, Backbone One synes endnu bedre egnet til at lancere på Android, da Fortnite ikke er tilgængelig på Apples App Store – heller ikke Googles Stadia eller Microsofts xCloud spil streaming-tjenester. Backbone ville ikke kommentere, da jeg spurgte om en Android-specifik version af One. Mens oplevelsen uden tvivl ville være bedre med mere indhold at lege med det, Backbone’s controller til iOS er allerede værd at omkostningerne ved optagelse, hvis du er en Apple Arcade abonnent eller bare nyde et par engangsspil.