Samsung Galaxy A12 Angiveligt spottet på Geekbench, kan komme med MediaTek Helio P35 SoC, 3GB RAM

Samsung Galaxy A12 kan komme med lignende hardware som Galaxy A11, men med et større batteri.

, Samsung Galaxy A12 Angiveligt spottet på Geekbench, kan komme med MediaTek Helio P35 SoC, 3GB RAM, Zyberdata
Samsung Galaxy A12 kan komme med NFC support

Samsung Galaxy A12 er efter sigende blevet spottet på Geekbench med modelnummer SM-A125F. Telefonen vil være en opfølgning på Samsung Galaxy A11, der blev lanceret i maj i år. Den Geekbench notering for Samsung Galaxy A12 viser en 3GB RAM variant, der er drevet af MediaTek Helio P35 (MT6765) SoC. Telefonen først kom under søgelyset tilbage i august, og på det tidspunkt, var det spekuleret på, at det kunne komme med to opbevaringsmuligheder og en tredobbelt bageste kamera setup.

Den Geekbench notering viser en Samsung telefon med modelnummer SM-A125F, menes at være Samsung Galaxy A12. Det kører på Android 10 og er drevet af octa-core MediaTek Helio P35 (MT6765) SoC. Telefonen er angivet med 3 GB RAM. Ingen andre RAM varianter blev nævnt. Den påståede Galaxy A12 scorede 169 i single-core og 1.001 i multi-core benchmarks.

Tilbage i august, en rapport foreslog, at de rygter Samsung Galaxy A12 vil have en 32GB og en 64GB opbevaring model, med 3GB RAM. Der kunne være en anden RAM variant så godt. Det blev også sagt, at telefonen vil bære den samme LCD-skærm samt den tredobbelte bageste kamera system til stede i Galaxy A11, men kan komme med et større batteri. Rapporten hævdede også, at Galaxy A12 kunne tilbydes i sort, blå, rød og hvid farveindstillinger.

Tidligere i denne måned, en rapport fra MySmartPrice erklærede, at Galaxy A12 blev spottet på NFC certificering hjemmeside, tyder på, at det kunne komme med NFC støtte samt.

Som nu, Samsung har ikke delt nogen oplysninger om Galaxy A12 og det er uklart, hvornår telefonen vil blive lanceret.