Google Assistant, fi udvid familieorienterede funktioner; Tillad brugere at oprette noter til gøremål, Angiv databudget

Google Assistents nye funktion giver dig også mulighed for at få opdateringer om dine familiemedlemmers opholdssted.

Google Assistent og Google Fi får et væld af nye familieorienterede funktioner. Med den nyligt introducerede Family Notes-funktion kan brugerne oprette digitale gule sedler for at centralisere gøremål og gøremål. Family Bell-funktionen vil også modtage nye lydeffekter og foreslåede klokker på smarte højttalere og Smart Displays. Google Assistents nye funktion giver dig også mulighed for at få opdateringer om dine familiemedlemmers opholdssted. Google Fi vil også være rullende ud nye funktioner i løbet af den næste uge, såsom fastsættelse af data budgetter og en nem Family Link setup.

Techgiganten annoncerede de nye funktioner til Google Assistant og Google Fi via et blogindlæg, hvor der stod, at de havde til formål at hjælpe familier med at holde forbindelsen og skabe sunde tech-vaner.

Brugere over 13 år kan få opdateringer om deres families opholdssted ved hjælp af Google Maps og Life360-placeringsbaseret tjeneste. Det kan bruges på Google Assistant-aktiverede enheder som Android- og iOS-telefoner, smarthøjttalere og Smart Displays. Børn under 13 år kan også få en personlig assistentoplevelse, når de logger ind på deres konto via Family Link.

Med Family Noteskan digitale gule sedler oprettes ved hjælp af kommandoer som “Hey Google, efterlad en familienote om, at vi er ude af tandpasta”. Når du opretter en familienote på en smartskærm derhjemme, vil noten være synlig på alle smartskærme i det samme hjem i 24 timer. Derefter vises den på siden Min dag på din Smart Display. Du kan efterlade noter til bofæller, familiemedlemmer, gæster eller andre derhjemme. Senere på året vil en ny “Familie”-fane blive rullet ud på Smart Displays, der vil hjælpe familier hurtigt få adgang til forskellige værktøjer på ét centralt sted.

Google bringer en ny interaktiv historie kategori på Smart Displays og telefoner. Google Assistant’s “Hey Google, fortæl mig en historie,” kommando kan give brugerne interaktive historier, som de kan bladre igennem. Du kan også bruge bestemte kommandoer til at prøve nye læringsaktiviteter på Smart Display.

Google sagde, at inden for de kommende uger, vil det tilføje evnen i Family Bell til at holde pause klokker for en enkelt dag, også.

I mellemtiden vil Google Fi også modtage nye funktioner i løbet af den næste uge. Du kan blokere fremmede fra at ringe og sende sms’er til dit barn ved kun at tillade gemte og seneste kontakter at nå dem. Du vil også kunne administrere dataforbrug via et databudget og få adgang til Family Link, der kan bruges til at etablere digitale grundregler som f.eks.