Lenovo driller Smartphone-serien, der kunne tage på nye Redmi Note 9 Modeller

Lenovo indsendt en teaser på Weibo blot få timer efter Redmi afslørede sin nye Redmi Note 9 serie lancering i Kina.

, Lenovo driller Smartphone-serien, der kunne tage på nye Redmi Note 9 Modeller, Zyberdata
Lenovo har udgivet en teaser, der siger, “6 Coming”

Lenovo har drillet lanceringen af sin nye serie, der synes at tage på den nye Redmi Note 9 smartphones, Xiaomi lancerer i Kina på November 26. Det kinesiske selskab har udgivet en teaser billede på Weibo, der har til formål at tage en grave på Redmi. Lenovo er spekuleret på at bringe sin Lemon serien tilbage til markedet. Den nye serie af overkommelige telefoner kunne konkurrere mod de nye Redmi Note 9 modeller, der ankommer i Kina i næste uge.

Den teaser lagt ud på Weibo giver ikke nogen særlige detaljer om den nye Lenovo smartphone-serien. Ikke desto mindre viser det tre telefoner med tynde kanter og siger, “6 Coming.” Virksomheden har også inkluderet en tagline, der som pr Google Translate lyder, “Tre sværd sammen.”

Interessant, Lenovo bragte sin teaser blot få timer efter Redmi sendt Redmi Note 9-serien invitere på Weibo på fredag. Den teaser er også designet på en måde at gøre det til at ligne en omvendt Redmi invitere.

, Lenovo driller Smartphone-serien, der kunne tage på nye Redmi Note 9 Modeller, Zyberdata
Lenovo indsendt sin smartphone lancering teaser på Weibo på fredag

Lenovo har endnu ikke givet nogen detaljer om sin nye smartphone lancering planer. Men timingen af den nye teaser tyder på, at selskabet er i planer om at give en hård kamp til Xiaomi’s Redmi med sin nye serie.

De nye telefoner er spekuleret på at være under Lenovos Lemon-serien og kommer som overkommelige muligheder for at tiltrække masserne. Virksomheden plejede at sælge Lemon-brandede telefoner i Kina for et par år siden, selv om det ophørte denne serie helt i den seneste tid.

Hvis vi ser på nogle af de seneste rapporter, Lenovo kan bringe Moto G9 Power med en rebranding under sin nye smartphone-serien. Telefonen blev spottet på amerikanske FCC med modelnumre XT2091-3 og XT2091-8, hvor sidstnævnte menes at være Lenovo-telefonen.

En anden Moto G9 Power variant dukket op på Kinas TENAA certificering hjemmeside for nylig med en model nummer XT2091-7. Den online notering foreslog, at det kunne komme med en 6,78-tommer skærm og omfatter en 5.640mAh batteri. Moto G9 Power leveres dog med en 6,8″ skærm og har et 6.000 mAh batteri. Dette antyder nogle forskelle mellem de to telefoner.