Google Chrome udvider Understøttelsen af Windows 7

I hvad der kunne være gode nyheder for Chrome til Windows 7-brugere, har Google besluttet at udvide Chromes støtte til Windows 7 gennem januar 2022. Tidligere på året, Google meddelte, at Chrome ville forblive kompatibel med Windows 7 indtil juli 2021. Googles beslutning om at forlænge Chrome – Windows 7 deadline er påvirket af det sæt af udfordringer, som organisationer i alle størrelser i kølvandet på pandemien.

, Google Chrome udvider Understøttelsen af Windows 7, Zyberdata

Google Chrome til Windows 7 udvidelse

I hele 2020 stod it-virksomhederne over for så mange svære beslutninger, herunder deres overgang til hjemmearbejde. På grund af den generelle forretningsusikkerhed måtte nogle planlagte it-projekter tage bagsædet.

“Efter at have vurderet den aktuelle situation og baseret på feedback fra vores værdsatte virksomhedskunder udvider Chrome vores support til Windows 7 til mindst den 15. Det er en 6-måneders forlængelse fra vores tidligere meddelte dato juli 15, 2021,” sagde Max Christoff, Engineering Director, Chrome.

I mellemtiden vil Google også evaluere sine virksomhedskunders betingelser og kommunikere yderligere ændringer i fremtiden.

“Mange organisationer er stadig afhængige af Windows 7”

Pr it-fagfolk rapportering ved hjælp af Windows OS i deres organisationer, global migrering til Windows 10 bremset midt i COVID-19 udbruddet. Selvom 78 procent af organisationerne har migreret fuldt ud til Windows 7, migrerer 21 procent stadig til Windows 10 som en del af mange organisationers køreplan for året. I mellemtiden planlægger 1 procent af organisationerne snart at starte Windows 10-migrering.

“Vores håb er, at denne udvidelse giver vores virksomhedskunder den fleksibilitet, de har brug for til fortsat at støtte deres arbejdsstyrke, mens de bevæger sig ud af Windows 7, som deres situation tillader det,” tilføjede Christoff.

Google ønsker at give Windows 7-brugere til virksomheder Chromes sikkerhedsfunktioner, herunder beskyttet browsing, webstedsisolation og avanceret adgangskode- og phishing-beskyttelse.

It-teams kan også drage fordel af Chromes eksisterende virksomhedsfunktioner og fremtidige køreplaner. udnytte Googles politikker for skyadministration og gruppe til at administrere Chrome på Windows 7.