Lamborghini partnere med Master & Dynamic til lancering MW65 hovedtelefoner, MW07 Plus TWS øretelefoner

MW65-hovedtelefonerne har to former for aktiv støjreducerende teknologi.

, Lamborghini partnere med Master & Dynamic til lancering MW65 hovedtelefoner, MW07 Plus TWS øretelefoner, Zyberdata

Lamborghini har indgået et samarbejde med hovedtelefonmærket Master & Dynamic om at lancere MW65 over-ear hovedtelefoner og MW07 Plus ægte trådløse stereotelefoner (TWS). Kollektionen af “højtydende lydværktøjer” er inspireret af designet og materialerne i de ikoniske Lamborghini sportsvogne. MW65-hovedtelefonerne og MW07 Plus-øretelefonerne er designet ved hjælp af materialer som Alcantara, safirglas, italiensk acetat, anodiseret aluminium og rustfrit stål.

MW65 hovedtelefoner, MW07 Plus TWS pris

MW65-hovedtelefonerne er prissat til EUR 499 (ca. Rs. 44.100). De tilbydes i forskellige farvekombinationer: Gunmetal/ Black Leather, Black Metal/ Black Leather, Silver Metal/ Brown Leather, Silver Metal/ Grey Leather og Silver Metal/ Navy Leather.

MW07 Plus-øretelefonerne er derimod prissat til EUR 349 (ca. Rs. 30.800). De tilbydes i poleret sort/ matte sort, poleret hvid/ mat sølv, og Matte Black / Matte Black øretelefoner farve og sag kombinationer.

MW65-specifikationer

MW65 har brugerdefinerede 40mm Beryllium-drivere og har to former for aktiv støjreducerende teknologi. High-Power-tilstanden er designet til bygader, fly og støjmiljøer, mens energibesparende tilstand passer til lavere støj eller blæsende miljøer. Hvis du slår aktiv støjreduktion fra, aktiveres passiv støjisolering. Hovedtelefonerne har også indbygget Google Assistant.

MW65 har to mikrofoner, der filtrerer ekstern støj til klare telefonopkald, som hævdet af selskabet. Hovedtelefonerne har op til 24 timers batterilevetid, der kan forlænges med et 3,4 mm valgfrit kabel. De kan oplade op til 12 timer på 15 minutter. Ørepuderne er lavet af lammeskind-indpakket hukommelse skum. MW65 har Bluetooth v4.2, også.

MW07 Plus TWS

MW07 Plus TWS kommer med 10mm Beryllium drivere. Som pr virksomheden, kan de oplade op til 50 procent i 15 minutter og give fem timers spilletid, og 100 procent i 40 minutter, som vil give 10 timers spilletid. De trådløse øretelefoner har to stråledannende mikrofonsystemer. MW07 Plus-øretelefonerne er IPX5 vandafvisende og har Bluetooth v5.0. De kommer med en rustfrit stål opladning sag.