ZTE Watch Live Smartwatch med pulsovervågning, op til 21 dages batterilevetid lanceret

ZTE Watch Live pris er sat til CNY 249 (ca. Rs. 2.800).

, ZTE Watch Live Smartwatch med pulsovervågning, op til 21 dages batterilevetid lanceret, Zyberdata

ZTE Watch Live er blevet afsløret som en fitness-fokuseret smartwatch af det kinesiske selskab. Smartwatch er blevet lanceret på hjemmemarkedet i Kina og kommer med et farvedisplay. Det er udråbt til at levere op til 21 dages batterilevetid på en enkelt opladning. ZTE Watch Live leveres også forudindlæst med 12 sportstilstande og har en IP68-certificeret build, der er støv- og vandafvisende. Derudover har ZTE leveret pulsovervågning hele dagen gennem en indbygget sensor. ZTE Watch Live tilbyder også søvnsporing og evaluerer søvnkvalitet ved hjælp af algoritmer til maskinel indlæring.

ZTE Watch Live pris

ZTE Watch Live pris er blevet sat til CNY 249 (ca. Rs. 2.800) i Kina. Den smartwatch er oprindeligt tilgængelig for forudbestilling i Kina gennem ZTE Mall med en nedsat pris på CNY 229 (ca. Rs. 2.600) og vil begynde at sende fra december 3. Der er ingen officielle oplysninger om, hvorvidt ZTE Watch Live vil være tilgængelig på de globale markeder.

ZTE Watch Live specifikationer

ZTE Watch Live har en 1,3″ TFT-skærm med opløsning på 240 x 240 pixel og understøttelse af berøring. Smartwatch indeholder også en optisk sensor til at spore iltmætning og puls i blodet. For fitnessentusiaster er der 12 sportstilstande, der kan hjælpe med at spore aktiviteter som cykling, løb, spring og gåture, blandt andre. Uret er også i stand til at spore søvnmønstre og give data om søvnkvalitet.

ZTE har leveret Bluetooth 4.2 på smartwatch for at give trådløs forbindelse. Når ZTE Watch Live er parret med en kompatibel telefon, kan det tilbyde meddelelser i realtid om nye beskeder og taleopkald. Det kan også bruges til funktioner som musikstyring og fjernkamera.

I lighed med Apple Watch og mange smartwatches beregnet til Android-enheder, ZTE Watch Live leveres også med en stillesiddende påmindelse. Dette hjælper med at advare brugerne om at komme op og bevæge sig rundt efter et bestemt tidsinterval.

ZTE Watch Live leveres med et brugerudløseligt armbånd, der fås i flere farvemuligheder. ZTE hævder også, at smartwatch kan vare mellem 14 og 21 dage på en enkelt opladning. Det understøtter også hurtig opladning og hævdes at levere en batterilevetid hele dagen med fem minutters opladning. Den nøjagtige batterikapacitet er dog ikke til rådighed. Endelig måler smartwatch 40.6×34.6×10.8mm og vejer 35.7 gram.