Samsung Galaxy A52 lækket billeder Tip Quad bageste kameraer, 3.5mm Audio Jack

Samsung Galaxy A52 5G variant forventes at blive drevet af Qualcomm Snapdragon 750G SoC.

, Samsung Galaxy A52 lækket billeder Tip Quad bageste kameraer, 3.5mm Audio Jack, Zyberdata
Samsung Galaxy A52 kan have en fingeraftryksscanner i displayet

Samsung Galaxy A52 billeder har lækket online, der viser bagpanelet design af den rygter telefonen. Samsung Galaxy A52 er rapporteret at være i produktion på Samsungs Greater Noida facilitet. Den kommende telefon er tippet til at komme med en USB Type-C-port og en 3,5 mm lydstik. Samsung Galaxy A52 forventes at blive drevet af en Qualcomm Snapdragon 750G SoC.

Bagpanelet billeder af Samsung Galaxy A52 har lækket gennem en rapport fra 91Mobiles. Billederne tyder på, at telefonen kan have en rektangulær kamera opsætning på bagsiden med fire sensorer placeret i en L-formet måde. Telefonen på billederne har en blank sort finish, men der kan være flere farvemuligheder ved lanceringen. Billederne tyder også på, at Samsung Galaxy A52 vil komme med en USB Type-C-port og et 3.5mm lydstik. Der er ingen fingeraftryksscanner bagpå, hvilket indikerer, at den kan have en skærmsensor.

En nylig lækage tyder på, at Samsung Galaxy A52 kunne lancere i Q1 2021. Mens telefonens 4G-variant for nylig modtog Bureau of Indian Standards (BIS) certificering, samsung forventes også at bringe en 5G-version af Galaxy A52 til Indien. Flere lækager tyder på, at Samsung Galaxy A52 kan indeholde en 6,5-tommer skærm med en hole-punch skåret ud til selfie kameraet. Quad bageste kamera setup forventes at have en 64-megapixel primær sensor. 4G-modellen kan drives af Qualcomm Snapdragon 720G SoC, mens Samsung Galaxy A52 5G-modellen er tippet til at blive drevet af Qualcomm Snapdragon 750G SoC under kølerhjelmen.

Samsung Galaxy A52 5G blev også for nylig spottet på Kinas 3C-netværkscertificeringssted og notering tippet støtte til 15W hurtig opladning. Men, Samsung er endnu ikke afsløre detaljer om den kommende telefon.