Microsoft gør det nemmere at overføre filer fra Outlook til teams med træk og slip

Funktionen blev første gang anmodet om på et Microsoft-forum i 2016.

, Microsoft gør det nemmere at overføre filer fra Outlook til teams med træk og slip, Zyberdata
Funktionen var begyndt at arbejde i webklientversionen af Edge og Chrome i februar sidste år

Microsoft har tilføjet understøttelse af træk og slip i forbindelse med overførsel af vedhæftede filer fra Outlook til Teams. Denne funktion gør det nemmere at flytte vedhæftede filer mellem de to Microsoft-produktivitetsapps. Det blev først anmodet om på Microsoft-forummet tilbage i 2016. Muligheden for at trække og slippe mellem de to apps er nu tilgængelig, så brugerne nemt kan flytte filer fra Outlook til Teams. Microsoft arbejder også på at lade brugere på den gratis version af Teams bruge Kalender til at planlægge opkald.

En Microsoft Teams-administrator svarede på tråden i 2016 og bekræftede, at brugerne nu kan trække og slippe vedhæftede filer direkte fra Outlook til Teams. Indtil nu skulle brugerne først trække filerne til en placering som skrivebordet og trække dem derfra til fanen Filer i Teams.

Funktionen var begyndt at arbejde i webklientversionen af Microsoft Edge og Google Chrome i februar sidste år, da den også blev markeret som ‘delvist udført’. I oktober havde Microsoft Teams-administratoren sagt, at funktionen var tilgængelig på Teams-webklienten og blev testet direkte fra Outlook til Teams.

Forumposten eller ‘ideen’ har fået 11.571 stemmer, siden det blev bragt op i 2016.

Derudover har administratoren også delt, at microsoft Teams-brugeres mulighed for at bruge Kalender blev testet internt. Denne funktion giver brugerne mulighed for at planlægge telefonmøder ved hjælp af kalenderen. Denne anmodning blev bragt op i forummet i august 2018.

I mellemtiden øger Microsoft grænsen for overførselsfilstørrelse for Teams, OneDriveog SharePoint til 250 GB. Mens støtten til det samme vil begynde at blive udrullet ved udgangen af denne måned, kan der forventes generel tilgængelighed ved udgangen af første kvartal 2021. Brugerne vil være i stand til at dele store filer, der kan indeholde 8K eller 4K videoer, 3D-modeller, store videnskabelige datasæt, forskningsprojekter, og meget mere.