Sony Xperia Pro med Micro-HDMI-port lanceret til professionelle fotografer: Pris, specifikationer

Sony Xperia Pro bærer en kæmpestor prisseddel på $ 2,499.99 (ca. Rs. 1,82,500).

, Sony Xperia Pro med Micro-HDMI-port lanceret til professionelle fotografer: Pris, specifikationer, Zyberdata
Sony Xperia Pro har ligheder med Sony Xperia 1 II, der blev lanceret i februar sidste år

Sony Xperia Pro er endelig blevet lanceret som virksomhedens nyeste flagskib, der kan fordoble som en skærm til dit eksisterende kamera eller videokamera. Smartphone leveres med et mikro-HDMI-stik, så du kan tilslutte dit kamera eller videokamera for at få live feed på telefonens høj kvalitet 4K OLED-skærm. Sony Xperia Pro giver også brugerne mulighed for at overføre deres optagelser fra et kamera til en FTP-server ved hjælp af sin indbyggede 5G-forbindelse. Sony Xperia Pro blev oprindeligt annonceret som en 5G-telefon sidste år.

Pris, tilgængelighed for Sony Xperia Pro

Sony Xperia Pro pris er blevet sat til $ 2,499.99 (ca. Rs. 1,82,500). Telefonen kan i øjeblikket købes i USA via Amazon, B&H Photo Video og Sonys onlinebutik. Detaljer om xperia-pro’s globale debut er endnu ikke afsløret.

I februar sidste år, Sony Xperia Pro blev annonceret sammen med lanceringen af Sony Xperia 1 II og Xperia 10 II.

Specifikationer for Sony Xperia Pro

Der er ikke mange forskelle mellem Sony Xperia 1 II og Sony Xperia Pro. Sidstnævnte er dog rettet mod professionelle fotografer, der allerede ejer en Sony Alpha kamera eller videokamera.

, Sony Xperia Pro med Micro-HDMI-port lanceret til professionelle fotografer: Pris, specifikationer, Zyberdata
Sony Xperia Pro kan tilsluttes med et kamera eller videokamera ved hjælp af mikro-HDMI-stikket

Sony Xperia Pro kører på Android 10. Den har en 6,5″ 4K HDR(1.644 x3.840 pixel) OLED-skærm med 21:9-billedformat. Skærmen tilbyder 100 procent dækning af DCI-P3 100 farveskala og en dedikeret Creator-tilstand drevet af CineAltra. Den leveres med Corning Gorilla Glass 6 beskyttelse. Telefonen er drevet af sidste års Qualcomm Snapdragon 865 SoC, sammen med 12GB RAM og 512GB UFS opbevaring. Dette kommer som en opgradering over Sony Xperia 1 II, der havde 8 GB RAM og 256 GB indbygget lagerplads. Den indbyggede lagring på begge telefoner understøtter udvidelse via et microSD-kort (op til 1 TB).

Til fotografering, Sony Xperia Pro huse en tredobbelt bageste kamera setup, der huser en 12-megapixel primære Exmor RS til mobil sensor med en f/1.7 linse. Der er også to yderligere 12-megapixel sensorer med en f/2.4 linse og en f/2.2 linse med en 124-graders synsfelt (FoV). Til selfies og videochat leveres Sony Xperia Pro med et skydespil på 8 megapixel foran med en f/2.0-linse.

Sony Xperia Pro har en liste over tilslutningsmuligheder, der omfatter 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, GPS/ A-GPS, NFC, USB Type-C, micro-HDMI og et 3,5 mm hovedtelefonstik. Telefonen leveres også med Dolby Atmos lydteknologi, der driver fremadvendte højttalere. Den indeholder et batteri på 4.000 mAh, der understøtter hurtig opladning af Xperia Adaptive Charging og USB Power Delivery (PD). Telefonen måler 170.18×76.2×10.16mm og vejer 225 gram.

, Sony Xperia Pro med Micro-HDMI-port lanceret til professionelle fotografer: Pris, specifikationer, Zyberdata

Sony Xperia Pro (2021)

Vise6,50 tommerProcessorQualcomm Snapdragon 865Frontkamera8 megapixelBageste kamera12 megapixel + 12 megapixel + 12 megapixelRam12 GBOpbevaring512 GBBatterikapacitet4000mAhOSAndroid 10Opløsning1644×3840 pixelSe også