Samsung Galaxy A72 vises på amerikanske FCC med 25W opladning; Galaxy F62, Galaxy M62 Plettet på Bluetooth SIG Site

Samsung Galaxy A72 ser ud til at komme med den samme rejseoplader, der kommer bundtet med selskabets andre telefoner.

, Samsung Galaxy A72 vises på amerikanske FCC med 25W opladning; Galaxy F62, Galaxy M62 Plettet på Bluetooth SIG Site, Zyberdata
Samsung Galaxy A72 kunne komme i både 4G og 5G muligheder

Samsung Galaxy A72 har angiveligt dukket op på den amerikanske Federal Communications Commission (FCC) hjemmeside med 25W hurtig opladning støtte. Samsung telefonen har optrådt med modelnummeret SM-A725M. Samsung Galaxy A72 blev også for nylig spottet på TUV Rheinland certificering og Geekbench benchmarking sites. Ud over Galaxy A72, Samsung Galaxy F62 og Galaxy M62 er efter sigende blevet opført på Bluetooth SIG certificering site med modelnumre SM-E625F_DS og SM-M625F_DS, henholdsvis. Samsung Galaxy M62 blev også for nylig spottet på Wi-Fi Alliance site med de samme modelnumre.

Den amerikanske FCC notering tyder på, at Samsung Galaxy A72 ville komme med en rejse oplader, der understøtter 25W hurtig opladning. Dette synes at være den samme opladning løsning, Samsung har bundtet med nogle af sine eksisterende mid-range og premium telefoner, herunder Samsung Galaxy M51 og Samsung Galaxy Note 20 Ultra. En tidligere rapport havde også foreslået 25W opladning på Samsung Galaxy A72.

Bortset fra opladningsdetaljerne giver FCC-listen ikke andre specifikationer for Samsung Galaxy A72 væk. Men dens Geekbench notering foreslår Snapdragon 720G SoC. Telefonen er også rygter om at have en 5G-variant og kan komme med en 6,7-tommer skærm.

Samsung Galaxy A72 var oprindeligt rygter om at være selskabets første penta-kamera telefon. Men det blev senere spekuleret til at komme med quad bageste kameraer i stedet.

Ud over den påståede FCC notering af Samsung Galaxy A72, Samsung Galaxy F62 og Galaxy M62 har optrådt på Bluetooth SIG site med modelnumre SM-E625F_DS og SM-M625F_DS, henholdsvis, som rapporteret af GizmoChina. Denne liste foreslår Bluetooth v5.0 på begge telefoner.

Samsung Galaxy M62 har også optrådt på Wi-Fi Alliance site med samme modelnummer SM-M625F/DS. Denne liste foreslog 5GHz Wi-Fi-forbindelse og Android 11.

Detaljer om lanceringen af Samsung Galaxy A72, Galaxy F62 og Galaxy M62 er endnu ikke afsløret. Virksomheden er også endnu ikke at skabe klarhed om deres eksistens, og om telefonerne vil være specifikke for eventuelle markeder.