Cyberpunk 2077 Gets Løsning for Game-Breaking Bug, Udviklere Release Modding Support Tools

Cyberpunk 2077 fik en betydelig patch i sidste uge for at forbedre stabiliteten.

, Cyberpunk 2077 Gets Løsning for Game-Breaking Bug, Udviklere Release Modding Support Tools, Zyberdata
Cyberpunk 2077 Patch 1,1 blev udgivet i sidste uge

Cyberpunk 2077 udviklere har udgivet en løsning for spillet bryde bug, patch 1.1 indført. Denne fejl er spottet i Down on the Street søgen og forhindrer spillere i at skrider frem. Plasteret blev frigivet til alle platforme og havde til formål at gøre spillet mere stabilt, men endte med at tilføje en fejl for nogle spillere. Heldigvis cd Projekt Red var hurtig til at dele en løsning. Derudover, udviklerne har udgivet officielle modding støtte værktøjer til Cyberpunk 2077 at hjælpe spillerne ændre deres erfaringer.

Gennem et indlæg på cd’en Projekt Red support side, holdet delte en løsning for fejlen, at spillerne oplevede efter Patch 1.1. The Down on the Street søgen i Cyberpunk 2077 indebærer hovedpersonen V har en samtale med Takemura, en in-game karakter, der ikke blev udløst på grund af fejlen. Dette forhindrede spillere i at komme videre i historien. Den potentielle løsning, der deles af udviklerne, følger disse trin:

Læg en legeslette, før Takemura og V forlader Wakakos kontor. Afslut samtalen med Takemura uden for kontoret med det samme. Lige efter den færdige samtale, og når søgen blev opdateret, springe 23h. Se om holocall udløser og dialogen med Takemura starter Udviklerne føler, at dette bør løse problemet. Efter at have sprunget 23 timer i spillet, kan spillerne nødt til at vente lidt, før samtalen starter.

Yderligere, CD Projekt Red har udgivet officielle modding støtte værktøjer til Cyberpunk 2077. Dette vil hjælpe spillere ændre spillet på visse måder. Selv før den officielle støtte, var spillerne modding spillet for at forbedre nogle mekanik og endda ændre parametre for at gøre spillet lettere. Nu har udviklere frigivet officiel støtte til modding og disse værktøjer vil løbende blive opdateret sammen med spil patches. Udviklerne også opfordre spillerne til at læse licensaftalen, før du henter og modding.

Cyberpunk 2077 Patch 1.1 blev udgivet i sidste uge, og det var den første store patch til spillet. Filen var omkring 5GB på PC og omkring 17GB på konsoller. En anden stor patch forventes i de kommende uger, sammen med gratis DLCs og opdateringer.