FAU-G bliver top gratis spil på Google Play Store med over 5 millioner downloads

FAU-G bliver forfremmet af Bollywood skuespiller Akshay Kumar, der også var involveret i udviklingen af spillet.

, FAU-G bliver top gratis spil på Google Play Store med over 5 millioner downloads, Zyberdata
FAU-G er et gratis spil med køb i appen

FAU-G er blevet den øverste gratis spil på Google Play i Indien, udvikleren nCore Games har annonceret på Twitter. Spillet blev udgivet på Republic Day, januar 26, efter mange forsinkelser. Udviklerne siger, at det nåede fem millioner downloads inden for 24 timer efter lanceringen. FAU-G er baseret på udnyttelser af indiske soldater, der var stationeret i Galwan Valley. Det tilbyder kun en enkelt spiller kampagne for nu, men udviklerne har sagt, at der vil være to ekstra tilstande, der kommer i fremtiden.

nCore Games tog til Twitter for at dele, at FAU-G er blevet den øverste gratis spil på Google Play, som er den eneste platform det udgivet på. Stillingen siger også, at spillet havde fem millioner downloads inden for 24 timer. FAU-G udgivet den 26 januar efter flere forsinkelser og havde fået over fire millioner præ-registreringer på Google Play butik forud for lanceringen.

Den free-to-play spil kommer med in-app køb og Bollywood skuespiller Akshay Kumar havde delt, at 20 procent af indtægterne vil gå til ‘Bharat Ke Veer’ tillid. FAU-G er blevet lavet i Indien og fremmes af Kumar, som også kom op med navnet. Som nu, spillet kun kommer med en kort single-player kampagne som nu, som vi fandt at være ganske gentagne. Du kan læse vores fulde anmeldelse af FAU-G.

Spillet er kun blevet lanceret på Android uden oplysninger om, hvornår iOS-versionen vil falde. nCore Games siger, at det vil tilføje en ‘Gratis for Alle’ og en 5v5 ‘Team Deathmatch’ mode til spillet i fremtiden. Det har modtaget blandede anmeldelser fra spillere med en masse af dem beder om mere indhold og tilføjelser til kampagnen. nCore Games medstifter Vishal Gondal delte i et interview med NDTV, at ned linjen, vil spillet forgrene sig i e-sport efter at skabe et fællesskab, indføre PvP, og indføre kamp royale modes.