JioFiber Gennemsnit 3.6Mbps i januar 2021 Sikring Top Spot i Netflix’s Speed Index

JioFiber har været gennemsnit hastigheder på 3.6Mbps siden august 2020 med en stigning i november og december til 3.8Mbps.

, JioFiber Gennemsnit 3.6Mbps i januar 2021 Sikring Top Spot i Netflix’s Speed Index, Zyberdata
Netflix frigivet data om internetforbindelse hastigheder

JioFiber har sikret sig topplaceringen i Netflix’ hastighedsindeks med gennemsnitlige hastigheder på 3,6 Mbps i januar. Streamingplatformen delte seneste data for januar 2021 sammen med oplysninger om lande/ regioner, der giver den bedste oplevelse. Indien var en del af tier 2 listen med et gennemsnit på 3.4Mbps for januar 2021. JioFiber er ledsaget af Tatasky Bredbånd øverst, efterfulgt af Airtel, Atria Konvergens Technologies (ACT), Excitel Bredbånd, Hathway, og Spectra på 3.4Mbps.

Netflix delte sin liste over lande / regioner, der tilbød den bedste oplevelse, og Indien var en del af tier 2 listen sammen med Brasilien, Canada, Chile, Finland, Ungarn og andre. Det gennemsnit 3.4MBps hastighed i forhold til 3.6Mbps gennemsnitshastighed af tier 1 regioner, som omfatter Australien, Belgien, Danmark, Tyskland, Hong Kong, UK, USA og meget mere. I Indien tilbød JioFiber den bedste oplevelse med 3,6 Mbps i januar 2021.

JioFiber var på toppen af listen i november og december 2020 samt med 3.8Mbps hastighed. Tata Sky Broadband tilbød også 3.6Mbps i januar 2021 sammen med JioFiber. De to blev efterfulgt af 7 Star Digital, Airtel, Atria Konvergens Technologies (ACT), Excitel Bredbånd, Hathway, og Spectra. Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL) og Mahanagar Telephone Nigam Limited (MTNL) lå henholdsvis på 5 og 6 med henholdsvis 2,8 Mbps og 2,4 Mbps.

JioFiber har leveret 3.6Mbps siden august 2020 med en stigning i november og december som tidligere nævnt. Tata Sky Broadband har været konsekvent siden august 2020 med 3.6Mbps. Airtel startede med 3.6Mbps i august derefter dyppet til 3.4Mbps for september og oktober, kommer tilbage op til 3.6Mbps i november og december, men falder til 3.4Mbps i januar 2021.

Netflix beregner disse tal ud fra det faktiske forbrug i løbet af sin prime-time timer, som er de øverste tre timer hver dag med hensyn til brug.