Amazon udvikler nye vægmonteret Echo Enhed som Smart Home Command Center

Den nye Amazon Echo enhed kunne omfatte Alexa stemme assistent, mikrofoner, og et kamera til videooptagelse.

Amazon er ved at udvikle en ny Echo-enhed med en stor touchscreen, der tillægger væggen og fungerer som en smart hjem kontrolpanel, video chat enhed, og medieafspiller, ifølge folk bekendt med planerne.

Virksomhedens Lab126 hardware division er at designe enheden til at være en digital kommandocentral, der viser brugerne kommende kalender begivenheder, kontrollere tilbehør som lys og låse, og spille musik og video. Det ville omfatte Amazons Alexa stemme assistent og mikrofoner og et kamera til videokonferencer, sagde de mennesker, der bad om ikke at blive identificeret diskuterer private anliggender.

Produktet ville konkurrere med professionelt installeret smart home control skærme fra folk som Control4 samt Apple iPads indrammet i vægge og endda Amazons egen Echo Show bruges med en tredjeparts vægbeslag.

Amazon overvejer flere variationer, med skærme på enten 10 eller 13 inches i størrelse. En 10-tommer skærm ville være på niveau med den nuværende Echo Show, mens en 13-tommer model ville være Amazons største enhed med en skærm. Selskabet planlægger at lancere det enten ved udgangen af dette år eller udgangen af 2022, sagde folk. Priserne spænder fra $ 200 (ca. Rs. 14.600) til $ 250 (ca. Rs. 18.200) er blevet drøftet internt, selv om planerne er stadig tidligt og kan ændre eller blive skrottet helt. En Amazon talskvinde afviste at kommentere.

Det er ikke første gang Amazon har vist interesse for vægenheder. I 2018 annoncerede virksomheden Echo Wall Clock, et analogt ur, der viser timere oprettet med en Alexa højttaler. Flere forskellige tilbehør til fastgørelse Echo højttalere til vægge er også tilgængelige fra Amazons hjemmeside.

Da den nye enhed er designet til at montere til en væg, vil det være langt slankere end den eksisterende Echo Show, sagde folk. Amazon introducerede sin første Echo med en skærm i 2017, og det har siden lanceret flere variationer i forskellige skærmstørrelser. Sidste år afslørede virksomheden også en version med en skærm, der kan følge en bruger rundt i et rum under et videoopkald.

1 thought on “Amazon udvikler nye vægmonteret Echo Enhed som Smart Home Command Center”

  1. My family members all the time say that I am
    killing my time here at net, however I know I am getting
    know-how every day by reading thes nice articles or
    reviews.

Comments are closed.