Steam Lunar nytår salg er i gang med op til 80 procent rabat på spil

Steam Lunar nytår salg har tusindvis af spil på rabat, herunder populære AAA titler som Cyberpunk 2077 og The Witcher 3: Wild Hunt.

, Steam Lunar nytår salg er i gang med op til 80 procent rabat på spil, Zyberdata
Steam Lunar nytår salg bringer gratis animerede Ox mærkat hverdagen

Steam Lunar nytår salg er i gang, og vil ende den 15 februar kl 10:00 PT (11:30 IST). Det bringer rabatter på flere spil og en gratis animeret Ox mærkat til hver dag af salget (for at markere den kinesiske år for Ox). Der er rabatter på spil på tværs af genrer og interesserede shoppere kan filtrere gennem de tusindvis af rabatter efter genre eller tema. Den meget populære Fall Guys er diskonteret med 25 procent og er til salg for Rs. 396, mens Human: Fall Flat er diskonteret med 60 procent og går til Rs. 191.

Steam Lunar nytår salg rabatter

Steam startede sin Lunar nytår salg fra februar 11, og det vil fortsætte indtil februar 15. Som pr salg side,der er tusindvis af spil på rabat i en række forskellige genrer og temaer. Populære titler som Fall Guys og Human: Fall Flat er tilgængelige for under Rs. 400. Cyberpunk 2077 er 10 procent off og går til Rs. 2.699. The Witcher 3: Wild Hunt er tilgængelig med 80 procent rabat til en salgspris på Rs. 180. En anden populær titel, Blandt os,er tilgængelig for kun Rs. 159.

Fallout 4 VR er noteret for Rs. 899, som er en 70 procent rabat. Dirt 5 går til Rs. 649 mens Need for Speed Payback Deluxe Edition er 65 procent off og er tilgængelig på Rs. 525. Ghostrunner er tilgængelig for Rs. 1.406 hvilket er en 33 procent rabat fra sin oprindelige pris. Kontrol: Ultimate Edition er opført for Rs. 1.799, som typisk går til Rs. 2.999. PUBG er halvt off på Rs. 499, mens Red Dead Redemption II er diskonteret med 33 procent med en salgspris på Rs. 2.143.

Dead by Daylight er 40 procent rabat, prissat til (TILFØJ PRIS) og Byer: Skylines er diskonteret med 75 procent og bærer en prisseddel af Rs. . Sidstnævnte er til rådighed til at spille gratis for de næste tre dage. Doom Eternal koster Rs. 1.319, diskonteret fra sin typiske prissætning af Rs. 3.999. Star Wars Jedi: Fallen Order er til salg for Rs. 1.249, hvilket markerer en 50 procent rabat.