Netflix kan nu automatisk downloade film og tv-udsendelser til dig

Tilgængelig på Netflix app til Android, test til at begynde på iOS.

, Netflix kan nu automatisk downloade film og tv-udsendelser til dig, Zyberdata
Downloads til dig på Netflix Android-app

Netflix’s Smart Downloads-funktion udvider sin horisont med “Downloads for You”. Det kan nu automatisk downloade film og tv-shows, som du måske gerne, for at hjælpe dig i situationer, hvor du befinder dig fast uden internetadgang eller i en lang ventetid som aftenen pendler. (Husk at rejse frem og tilbage for at arbejde? At spare på pendlertid er en af de få ting, jeg er taknemmelig for COVID-19 for.) Tidligere vil Netflix’s Smart Downloads automatisk slette de episoder, du har set, og downloade den næste episode af den nævnte tv-serie. Men film (eller nye shows) var ude af spørgsmålet. Med Downloads for You går Netflix et skridt videre.

Sådan downloader du automatisk film og tv-udsendelser på Netflix-appen

Netflix’s Downloads for You er naturligvis en opt-in-funktion, som du kan tænde inde i Netflix-appen. Funktionen er kun tilgængelig til Android-enheder, den er ikke på iPhone og iPad lige nu.

  1. For at komme i gang skal du blot starte Netflix Android-appen.
  2. Tryk derefter på fanen Overførsler.
  3. Der skal du trykke på til/fra ud for Downloads for You.
  4. På det næste skærmbillede skal du beslutte, hvor meget lagerplads du vil afsætte til downloads til dig. Netflix siger 3GB er nok til 12 film og tv-shows.
  5. Når du har fundet på noget, skal du trykke på Slå til.

Hvis du skifter mening, kan du altid deaktivere overførslerne til dig i Netflix-appen. Eller hvis du løber ind i lagerproblemer, kan du reducere den mængde, det tager op fra Downloads > Smart Downloads. Alternativt, hvis du vil have flere overraskelser, skal du bare øge den lagerplads, der er tildelt downloads til dig. Den lagerplads, du reserverer til automatiske downloads, bruges ikke af manuelle downloads, du starter i Netflix-appen.

“For tre år siden introducerede vi Smart Downloads, så du kan finde den næste episode af dit yndlingsprogram – selv når du er på farten,” skrev Netflix’ produktinnovationschef Patrick Flemming i en Netflix-blog. “Nu vil vi gøre det hurtigt og nemt at opdage din næste nye yndlingsserie eller film, uanset om du er tilsluttet eller ej. I dag lancerer vi Downloads for You, en ny funktion, der automatisk downloader anbefalede shows eller film til din mobilenhed baseret på din smag.”

Netflix’s Downloads for You er nu tilgængelig på Android globalt. Det vil snart indtaste test på iOS. Hvis du spekulerer på, hvor meget af en ventetid det måtte være, tog Netflix’s Smart Downloads-funktion næsten syv måneder at springe fra Android til iOS.