Fortnite Maker Epic Games afregner Loot Box retssag med In-Game Valuta

Epic Games sagde, at det automatisk ville falde 1.000 V-Bucks i regnskaberne for spillere.

, Fortnite Maker Epic Games afregner Loot Box retssag med In-Game Valuta, Zyberdata
Forlig kom i en gruppesøgsmål, der repræsenterer folk i USA, der spillede med en Fortnite-konto

Epic Games sat ud ord, det betaler hvad der svarer til omkring $ 8 (ca. Rs. 580) værd af sine virtuelle penge til nogle spillere til at afvikle en retssag over plyndre kasser.

Den Fortnite maker sagde, at det automatisk ville falde 1.000 V-Bucks i regnskaber for spillere, der købte Loot Llama pinata-stil tal, der indeholder in-game poster, uden at vide, hvad der var indeni, indtil de allerede havde købt dem.

“Mens nogle af jer nød at købe tilfældige element Loot Lamaer og blive overrasket over indholdet ulåst, andre var skuffede,” Epic sagde i et blog-indlæg.

“Så vi besluttede, at en bedre oplevelse for spillerne var at være på forhånd og skitsere detaljerne i køb i spillet.”

Mystery plyndre kasser, der kræver spillere til at tage chancer på indholdet har været kontroversielt, sidestilles med nogle til spil, og har bedt juridiske problemer for videospil beslutningstagere.

“Vi dropper 1000 V-Bucks i regnskaberne for alle spillere globalt, der købte en tilfældig vare Loot Llama i STW, før vi stoppede med at tilbyde dem,” Epic sagde i et tweet.

“Hvis du har købt denne vare, bør du se V-Bucks på din konto i løbet af de næste par dage.”

Forliget kom i en gruppesøgsmål, der repræsenterer folk i USA, der har spillet med en Fortnite- eller Rocket League-konto siden juli 2015.

Rocket League spillere, der kvalificerer vil få 1.000 kreditter til konti, der anvendes til at erhverve tilfældige-punkt “kasse” plyndre kasser, ifølge Epic.

“Den foreslåede løsning er ikke en indrømmelse af forseelser ved Epic Games, og det benægter, at det overtrådte loven,” hjemmesiden fastholdt.

Forliget giver også 26.500 tusind dollars ((ca. Rs. 190 crores) til at løse krav fra amerikanske spillere som følge af in-game køb.