Ludo Zenith Spil nu tilgængelig for download på Google Play, iOS Release Kommer snart

Ludo Zenith har tre karakterer, som spillerne kan vælge imellem. Disse figurer kommer med deres unikke evner.

, Ludo Zenith Spil nu tilgængelig for download på Google Play, iOS Release Kommer snart, Zyberdata
Ludo Zenith er gratis at spille

Ludo Zenith kan nu downloades til Android-enheder via Google Play. Spillet, der markerer partnerskabet mellem den japanske spilgigant Square Enix og det indiske studie JetSynthesys, gik op til præregistreringer tidligere på måneden og er nu tilgængeligt for Android-brugere at prøve, med en Apple App Store-udgivelse til iOS-enheder, der snart kommer. Ludo Zenith er et nyt bud på fanfavoritten Ludo-spillet, og det bringer nye funktioner som 3D-arenaer, figurer med evner og meget mere. Med lanceringen af Ludo Zenith i Indien håber Square Enix og JetSynthesys at kunne udnytte den store Ludo-fanbase.

Ludo Zenith er gratis at downloade fra Google Play og inkluderer køb i appen. Square Enix er udgiver af Ludo Zenith og JetSynthesys har udviklet spillet. Den indiske studie vil også være markedsføring af spillet i landet. Ludo Zenith kan downloades fra kun Google Play indtil videre, men virksomhederne har delt, at en iOS-udgivelse snart kommer.

Ludo Zenith er et PvP -spil (Player vs Player), der bringer 3D-arenaer til Ludo, hvor spillerne kan rotere kameravinklen for at se på arenaen, hvor de vil. Det har tre tegn, hver med en unik evne. Ludo Zenith bringer også rang progression, superkræfter, og 1v1 PvP spiltilstand, som synes at være den eneste måde at spille spillet allerede nu.

Når spillet gik op for præregistreringer tidligere i februar, blev det annonceret, at spillere, der præregistrere vil få 10 højrisiko-og høj-afkast særlige terninger som belønninger, når spillet officielt lancerer.

Square Enix er kendt for spil som Kingdom Hearts-serien, Tomb Raider-serien, Final Fantasy-serien og meget mere. Med Ludo Zenith, vil det træde ind i casual gaming markedet i Indien. Udvikleren JetSynthesys har tidligere arbejdet på det meget populære Ludo spil Super Ludo. Studiet står også bag Sachin Saga Cricket Champions og det relativt nye WWE Racing Showdown.