Officiel Galaxy Fold 2 gør vise Samsungs næste foldbare

Få et godt kig på Samsungs næste foldbare før afsløringen i næste uge.

Få et godt kig på Galaxy Z Fold 2, før det bliver annonceret i næste uge. MySmartPrice har den officielle gør et par dage før Samsungs begivenhed, vise indersiden og ydersiden af Samsungs næste foldbare smartphone.

Billederne viser om, hvad vi havde forventet, som er en Fold med en dramatisk højere uden skærm, en indvendig skærm uden kæmpe hak, og hul-punch kameraer på indersiden og ydersiden.

Forudsat Samsung bringer alle de forbedringer, det gjorde med Galaxy Z Flip til Fold 2, vil vi se på en solid anden iteration af sin foldbare tablet. En fleksibel glas display ville være en dejlig forbedring i forhold til squishy, kedelig plast visning af den oprindelige Fold,og det bør også være en pokkers af en meget mere holdbar. Det indvendige kamera hak på den oprindelige Galaxy Fold var massiv og dækkede stort set hele øverst til højre på skærmen, hvilket gør det vanskeligt at trække ned anmeldelsespanelet med din højre hånd. Den minimale hole-punch kamera ligner en stor forbedring.

Fold 2’s vigtigste dimensioner ligner et nøjagtigt spor af Fold 1, og vi er ikke sikre på, at det er en god ting. Kanterne ser slankere ud hele vejen rundt, men Fold 2 sidder stadig fast med en ultratynd skærm udenfor. Den tynde udvendige skærm på Fold 1 gjorde det vanskeligt at skrive på tastaturet, og det var ikke bredt nok til et normalt startskærmlayout. Samsung har sagt, at det ønsker denne enhed til at være en smartphone og en tablet, men Fold 2 stadig ikke ser ud som det har en smartphone-størrelse smartphone display-det skal være bredere. Det i det mindste ser bedre ud end den oprindelige Fold front, som havde noget i retning af en 49-procent skærm-til-bezel forhold, men det ser ikke ud som det vil fungere bedre.

I anden halvdel af 2020 har Samsung et flot designmotiv på tværs af sine enheder. Den bageste kamerablok i Fold 2 ligner den kommende Galaxy Note20med en lodret stak linser omgivet af et rundt højdepunkt. De kommer også begge i denne unikke bronze farve.

Samsungs fulde lineup, sammen med flere Fold 2 detaljer, vil blive annonceret på August 5 show.