Zyberdata ⚉
Masnedø Webdesign Service

webdesign, Webdesign, Zyberdata

BASIS

Webdesign en flot basis løsning, til dig der bare gerne vil være synlig på en hjemmeside.

Basis inkluderer bl.a.

– Unikt og personligt design
– 3-5 sider samt undersider
– Brugervenligt CMS system

Basis hjemmeside: Jeg udvikler og designer lige præcis den basis hjemmeside som passer til dig eller din virksomhed ud fra dine ønsker og behov. Jeg tilbyder en basis hjemmeside til dig, som bare gerne vil være synlig på nettet. Den kan bruges som en oplysningsside til f.eks. åbningstider, produkter eller bare lidt om hvem du er som person eller forretning.

PROFESSIONEL

Perfekt løsning til virksomheder i forskellige størrelser, og budskaber.

Pro pakken inkluderer bl.a.

– Unikt og personligt design
– 7-10 sider samt undersider
– Brugervenligt CMS system

Professionel hjemmeside: Jeg udvikler og designer lige præcis den professionel hjemmeside som passer til dig eller din virksomhed ud fra dine ønsker og behov. Jeg tilbyder en professionel hjemmeside til dig, som bare gerne vil være synlig på nettet. Den kan bruges som en oplysningsside til f.eks. åbningstider, produkter eller bare lidt om hvem du er som person eller forretning.

Forløbet ved bestilling af webdesign

Vi mødes og aftaler i store træk hvordan du ønsker din hjemmeside skal se ud laver skitser til siden så du for et lille overblik over opdelingen af siden og tings placering.

Webdesign

Jeg sender et udkast til design-stilen, for at sikre jeg har forstået opgaven korrekt. Du giver feedback, så jeg er sikre på, at jeg er på rette spor inden jeg fortsætter med webdesignet.

Implementering

Vi mødes så du kan se webdesignet og vi bliver enige om hvilke tilføjelser og rettelser der evt. skal laves. Efter din accept, går jeg dybere med hjemmesiden og gør hjemmesiden klar til at komme online.

Online

Når du har godkendt hele hjemmesiden, sørger jeg for at dit webdesign kommer online på det ønskede domæne. De sidste tests foretage’s, for at være 100 % sikker på, at alt er som det skal være.

Hvad de forskellige opgaver skal koste?
Det snakker vi om når du kontakter mig.

webdesign, Webdesign, Zyberdata

Portfolio

Et lille udvalg af de sider jeg har kodet kan ses her


Tilbage til Forside