Ikon gennemsigtighed og missil relock spørgsmål er efter sigende ved at blive kigget på af DICE.

Mens Battlefield 2042 returnerer franchisen til sin Battlefield 3 storhedstid med en moderne indstilling og moderne våben, er spillet også blevet offer for en række fejl og tekniske problemer. Heldigvis behøver spillerne ikke at beskæftige sig med mindst et par af disse problemer meget længere, da DICE efter sigende undersøger dem.

Et indlæg fra den fandrevne Twitter-konto Battlefield Bulletin hævder, at DICE i øjeblikket tackler fire problemer, som Battlefield 2042-spillere har rapporteret. Disse spørgsmål spænder fra spillere elastik, når de bliver ramt af raketter fra en jet eller helikopter og missil relock ikke fungerer til muligheder for at ændre gennemsigtighed og størrelse af forskellige ikoner.

Indlægget beskriver dog ikke, hvornår spillerne kan forvente, at disse problemer bliver løst. På samme måde har Battlefield Direct Communication-kontoen, som drives af Battlefield-udviklere og regelmæssigt poster, når opdateringer kommer ud, og hvad deres indhold vil være, ikke nævnt nogen af disse problemer endnu.

Mens Battlefield 2042 har haft en hård lancering, bliver spillet langsomt rettet af udviklerne DICE og Ripple Effect. En kommende patch til spillet vil løse problemer med spillere, der ikke bliver genoplivet og balancering problemer med to af spillets køretøjer samt UAV-1.

For spillere kommer rettelser til Battlefield 2042 alt for sent. Spillet er blevet panoreret på Steam, hvor det har en “for det meste negativ” samlet score. I øjeblikket er 33.000 af spillets 44.000 anmeldelser negative, hvor spillerne citerer fejl og mangel på funktioner sammenlignet med tidligere titler.Bedste Battlefield Games, Rangeret: Ser tilbage på serien forud for Battlefield 2042

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *