Sådan opdateres Dell-drivere

Hold dine drivere opdateret med vores nemme guide

Dell tilbyder et bredt udvalg af forbrugerelektronik, fra bærbare og stationære pc’er til smart home-enheder og tilbehør. Men som alle andre skal virksomhedens enheder opdateres for at holde sig i topform og fungere bedst. Derfor har vi oprettet denne vejledning om opdatering af Dell-drivere, bare for at gøre tingene super ligetil for dig.

Sådan downloades drivere fra Dell

Det er hurtigt og nemt at downloade Dell-drivere, når du først har fået styr på det. Nedenfor er de trin, du skal udføre for at downloade en driver til din Dell-enhed.

Gå til Dells websted

Gå over til Dell.com/support/drivers i din internetbrowser.

Hent Support Assist

Find dit Dell-produkt ved at downloade Support Assist. Dette registrerer automatisk din Dell-enhed. Følg vejledningen på skærmen for at downloade Support Assist, før du går videre til trin 4.

Indtast dine produktoplysninger manuelt, hvis du foretrækker det

Du kan også finde din Dell-enhed uden Support Assist, hvis du foretrækker det. Du skal dog bruge din servicekode, serienummer eller ekspresservicekode. Hvis du har en af disse, skal du indtaste den i søgefeltet og trykke på Go.

Find Søg efter opdateringer

Find nu Søg efter opdateringer, og klik på den. Dell begynder at finde eventuelle drivere, der skal installeres eller opdateres på din enhed.

Find selv den driver, du vil have

Alternativt kan du selv finde den driver, du ønsker, ved at gå til søgefeltet Nøgleord og indtaste et nøgleord til din driver, såsom Video, Lyd, BIOS eller mere.

Download Driver

Når du har fundet den driver, du vil installere, skal du trykke på Download og gemme filen.

Find drivere i din File Explorer

Brug Stifinder på din Dell-enhed til at sikre, at driveren er blevet gemt. Du finder det, uanset hvor du indstiller det til at gemme, mens du downloader det.

Gentag denne proces

Gentag denne proces for så mange drivere, som du har brug for.

Genstart computeren

Når du er glad for, at du har downloadet alle de drivere, du har brug for, skal du genstarte din computer for at lade ændringerne træde i kraft.

Resumé

Vi håber, at denne vejledning har hjulpet dig med at forstå, hvordan du downloader og installerer drivere til din Dell-enhed.

Vi anbefaler, at du følger disse instruktioner, når du skal opdatere dine drivere. Fordelene ved at gøre det for dine enheder er mange og hjælper med at holde dem kørende.

Hvad er en driver?

En driver er et applikationsprogram eller et stykke kode, der gør det muligt for en computer eller elektronisk enhed at kommunikere med sit operativsystem. Formålet med denne kommunikation er at give operativsystemet mulighed for at styre enheden.

For eksempel, når du tilslutter en printer, vil den spørge, hvilken type printer du har (f.eks. Laserprinter, inkjetprinter). Derefter fortæller det operativsystemet, hvor printspooleren er placeret på din harddisk, så den ved, hvordan man sender data til printeren.

For at gøre alle disse ting skal operativsystemet tale med enhedens driver.

Faktisk bruger de fleste moderne operativsystemer en central placering, kaldet registreringsdatabasen, som holder styr på alle installerede drivere. Det betyder, at hvis du installerer en ny driver, vises den automatisk i registreringsdatabasen.

Det anbefales, at du installerer drivere til alle dine Dell-enheder, f.eks. printere, bærbare computere, tablets og meget mere, så de alle kan arbejde problemfrit sammen.

Hvorfor skal jeg downloade og installere drivere til min computer eller laptop?

Drivere er afgørende for enhver computerenhed. Uden dem ville din computer ikke være i stand til at fungere korrekt.

Forestil dig at prøve at bruge din bærbare computer uden at kunne oprette forbindelse til internettet! Det ville være ret frustrerende. Det er vigtigt at bemærke, at nogle enheder kræver specifikke drivere.

Nogle eksempler inkluderer:

  • Printere– Du skal bruge en driver til printeren, før du kan begynde at udskrive dokumenter.
  • Skærme– Din skærm kræver en driver for at vise billeder korrekt.
  • Netværksenheder – Du skal bruge en driver for at få adgang til netværk og dele filer.

Det er værd at bemærke, at du også kan downloade drivere til tredjepartsenheder, som ikke er oprettet af Dell, for at få dem til at køre korrekt med din Dell-enhed. Du kan downloade disse fra Dells driverwebsted og bør ikke downloades andre steder.

Top

Scroll to Top