G.Skill DDR5 RAM mod en farverig lyserød baggrund
DDR5 RAM

Det ser ud til, at udbuddet vil være begrænset i det meste af 2022

DDR5 RAM er netop begyndt at være tilgængelig på mainstream computing platforme startende med Alder Lake og Z690 chipset. Men hvis du har været på udkig efter at opgradere til denne platform, skal du være parat til at betale lidt mere end forventet.

Ifølge Seeking Alpha, hukommelse producent Micron har udtalt i en indtjening opkald, at udbuddet på de komponenter, der går ind i at gøre RAM kits er en mangelvare, hvilket vil betyde en mangel på DDR5 RAM, som er i høj efterspørgsel nu, at det er tilgængeligt på mainstream platforme.

Og mens rapporten ikke direkte nævner prisen på de hukommelsessæt, du vil se i din lokale store kassebutik, er det den samme slags ting, der sker med de bedste grafikkort, så du skal forvente at se priserne gå op, indtil situationen forbedres.

Heldigvis forventes udbuddet at blive bedre i anden halvdel af 2022, forhåbentlig inden AMD lancerer en konkurrent til Alder Lake – når Team Red er klar til det. Og i betragtning af at DDR5-hukommelse kun er tilgængelig på en desktop-platform lige nu, ville vi forvente, at situationen bliver værre, især da DDR5 begynder at blive tilgængelig på bærbare computere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *