Bruger du Microsoft Search meget, mens du arbejder? Hvis ja, er du i for en godbid.

Har du lyst til at tjene dig selv lidt ekstra for ikke at gøre andet end at bruge Microsoft-produkter? Hvis du bruger Microsoft Search i dit arbejde eller skoleliv, kan du snart optjene belønninger bare for at bruge det.

Den Redmond tech gigant drøftet sine planer om Microsoft 365 Køreplan. Køreplanen er det sted, hvor Microsoft slår planlagte opdateringer op for sine produktivitetstjenester, og det er en praktisk måde at se, hvad der er i horisonten.

Indgangsnummer 70634 på køreplanen er særlig interessant. Det kaldes “Microsoft Search: Tjen Microsoft Rewards, når du bruger en arbejds- eller skolekonto”, og beskrivelsen lyder som sådan:

Brugere i organisationen har mulighed for at optjene Microsoft Rewards-point, når de er logget på udvalgte Microsoft 365-tjenester (Microsoft Search i Bing) med deres organisationskonto (arbejde eller skole).

Det er værd at bemærke her, at “Microsoft Search” ikke udelukkende betyder virksomhedens online søgemaskine, Bing. I dette tilfælde refererer navnet til et værktøj, der giver dig mulighed for at finde relevante filer i et organisationsnetværk sammen med en ekstra Bing-søgning.

Som sådan ønsker virksomheden, at du skal tjene Microsoft Rewards ved at bruge Windows Search. Du kan derefter indløse disse point til lodtrækninger, velgørenhedsdonationer eller gavekort.

Når Microsoft ønsker, at microsofts brugere skal bruge et bestemt værktøj eller en bestemt tjeneste oftere, vil det nogle gange binde en stor Rewards-dusør på det som en opmuntring. For nylig bemærkede brugerne et løft i point, når de bruger Microsoft Edge til at søge med Bing som en del af techgigantens forsøg på at få flere mennesker til at bruge begge tjenester.

Desværre kan du ikke tjene Microsoft Rewards for at bruge søgeværktøjet endnu. Microsoft arbejder dog hårdt på at få tjenesten op at køre asap. I skrivende stund har denne nye funktion en planlagt udgivelsesdato i maj 2021.

Hvis du elsker at tjene Microsoft Rewards, får du snart nogle bare for at søge efter filer i din organisation. Det udrulles ikke før i det mindste maj 2021, men det vil være en fantastisk måde at tjene nogle flere point for bare at gøre dit arbejde.

Selvfølgelig behøver Microsoft Rewards ikke kun at handle om dig, hvis du ikke vil have det. Du kan i stedet bruge dine point til velgørende formål, f.eks. når Microsoft tillod spillere at donere point til Verdenssundhedsorganisationens COVID-19-fond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *