Lysets kriger stirrer desværre på Endwalkers glattere, skinnende druer.

Final Fantasy 14: Endwalker‘s første post-ekspansion patch kom ud i dag, tilføjer en ny otte-player raid og gøre forskellige tweaks og justeringer. Da jeg kiggede plasteret noter jeg stødte på noget, jeg ikke havde forventet: Square Enix fast de forbandede druer.

Hvis du gik glip af det, blev Final Fantasy 14-samfundet kortvarigt besat af disse lavpolys druer, der findes i Labyrinthos, en af udvidelsens nye zoner, du kan besøge. Nogle troede, at druerne var en grusomhed, mens andre (herunder vores egen Tyler Colp) troede, de var fantastiske. Jeg er på Tylers side – de var smukke, blokerede og unikke klaser af polygoner.

Det ser ud til, at alle memes og tweets var nok til at bringe druerne til Square Enix opmærksomhed, da det nye plaster har gjort dem betydeligt mindre chunky. De er ikke helt på detaljeringsniveauerne som den berygtede 1,0 blomsterpotte, men synet af dem er ikke så skurrende længere. Plasteret noter er fed nok til at kalde lav-poly druer et problem, hævder, at de “blev reduceret i overskud for at lindre systemets hukommelse brug i området,” men jeg tror, der er en god chance for de ikke ville have ændret sig, hvis deres tilstedeværelse ikke hurtigt blive en joke blandt samfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *