Udtalelse: lær en mand at fiske, og han vil rulle i sejr

Læg våbnene, smid dine byggematerialer og tag en pause fra jagten på Victory Royale. Fortnite kan virke som et spil, der hovedsageligt består af skyderier og bygge kampe, men intet af det er så tilfredsstillende, som opfylder i sin enkelhed, som hvad jeg er kommet til at indse, er Fortnite bedste funktion: fiskeri.

Sikker på, mekanikeren er enkel – du kaster bare din lokke, og ruller den tilbage, når du ser din float forsvinde under vandets overflade – men af alle de funktioner, der er tilføjet over tre års opdateringer, kommer intet tæt på at slå fiskeri.

Så tag en six-pack af Chug Splashes, afhente en stang og komme slutte sig til mig ved Lake Canoe, som jeg forklare, hvorfor du skal fiske mere i Fortnite – især hvis du ønsker at blive bedre til de mere krævende elementer i spillet.

Hvile og afslapning

Battle royales er stressende. Efterhånden som spillets spilbare område krymper, og antallet af spillere falder, går adrenalinpumpen i overgear, og dit hjerte begynder at køre. Med udsigten til at vinde kant stadig tættere, kunne hver handling være at gøre eller bryde.

Selv efter kampen er, og uanset om du vinder eller taber, at ophobet energi fortsætter, og det kan tage et stykke tid, før du begynder at falde til ro. Det er her, fiskeriet kan komme ind i det. Derude ved vandet, er du ikke beskæftiger sig med afskaffelse tæller og Victory Royales – det er bare dig og fisk.

Fiskeri blev tilføjet i kapitel 2 Sæson 1 af Fortnite Battle Royale. Ved hjælp af en stang eller en harpun pistol, kan spillerne trække nyttige elementer og våben ud af dybet. Der er også forskellige catchable fisk – eller Floppers, som de kaldes i spillet – som tilbyder forskellige fordele, såsom healing eller en midlertidig hastighed boost. Men det, du ruller ind, er ikke nødvendigvis det, der betyder noget i disse afslapningsperioder efter kampen.

Det afgørende er at opnå den zen-lignende tilstand, som enhver lystfisker vil fortælle dig om. Den meditative, flydende fornemmelse af at kaste din stang ud, fokusere al din opmærksomhed på flyderen i vandet og vente på, at stænk fortæller dig, at det er tid til at rulle den ind og derefter pouncing på din fangst. I disse øjeblikke, med enhver forstand fokuseret på opgaven i hånden, dit sind rydder, og din krop – i det omfang, at du stadig er i det – slapper af.

Der er behov for en vis koncentration. For én ting, vil du ønsker at holde øje med fiskepladser – pletter af vand, hvor Floppers kan ses hvirvlende – der tilbyder de mest interessante forskellige fangster. Og ikke alle i spillet vil sandsynligvis dele dit ønske om at komme væk fra det hele. Du kan nogle gange finde din rolige sted invaderet af skud, og i disse øjeblikke din koncentration vil blive testet. Men hold hovedet koldt.

At være i stand til at opretholde fokus på fisken, mens dodging kugler; at lære at lykkes på to opgaver på én gang uden at føle presset fra enten, er et tegn på en stor Fortnite fisher.

Konkurrence i fredstid

Et andet mærke er at mestre det konkurrencemæssige aspekt af denne rolige handling. Fortnite tilbyder en fiskekollektion, en oversigt over de fisk, du har fanget siden sidste sæson-reset. Det sporer de forskellige sorter af fisk, hvordan du fanger dem, og hvilken størrelse den største af hver art, du har fanget, er. Det er vigtigt, at din statistik deles med dine venner.

Hver ny sæson bringer en ny konkurrence, et kapløb om at være den første til at udfylde din samling med de største Floppers du kan finde. Du og dine venner vil komme til at lære, at Victory Royales er meningsløse i sammenligning – det handler om at fange de fleste fisk.

Efterhånden som du fanger mere, lærer du floppers måde og får fingerpeg om, hvor du kan finde nye sorter. Der er forskellige fisk, der findes på tværs af hele kortet, så du bliver nødt til at udforske fra høj til lav, nord til syd, øst til vest for at nå dit mål om at fange hver fisk.

Når din Flopper kollektion er færdig, er du klar til den sidste test – hvordan du anvender det, som fiskeri har lært dig andre steder på Fortnite.

Flopperens måde

Du vil opdage, at fiskeri har lært dig at være bedre til Fortnite, uden at du selv mærke. Når du leder efter fiskepladser, har du lært at få øje på muligheder, når de opstår, og du ved, hvor du kan finde kilder til nyttigt bytte. Dodging skud, mens du holder fokus på dit fiskeri vil hjælpe dig i kamp. Hvis du er forlovet med en fjende, vil du være forberedt på, hvis en tredjepart bliver involveret – søger at tage jer begge ud, mens du er distraheret – og du vil finde det lettere at komme væk som sejrherre.

De fisk, du har opdaget på din rejse, vil også hjælpe dig. De tilbyder nyttige fordele som hurtig helbredelse eller et røgslør til at forsvinde bag, og du ved, hvordan og hvor du kan finde dem, når en kamp starter, så du hurtigt kan opbygge et spilvindende arsenal. Dit eventyr på tværs af øen vil også have givet dig et indblik i forskellige steder, hvilket giver dig en bedre idé om de bedste steder at søge efter bytte.

Og du vil gøre alt dette og samtidig holde din cool, der har lært at mestre dine impulser ved vandkanten.

Vigtigst af alt, vil du forhåbentlig have et grin at gøre det. Der er masser af humor, der findes i Fortnite fiskeri, fra de dumme navne floppers til det nytteløse i at sammenligne tilfældigt genererede virtuelle fisk størrelser med dine kammerater.

Uanset om du er en super-konkurrencedygtig Fortnite mester eller helt nyt for spillet, fiskeri er en simpel funktion, der er virkelig nemt at fordybe dig i, og jeg vil kraftigt opfordre dig til at give det en chance, eller bruge mere tid på det, hvis du allerede har følt lokke af lokke.

Efter alt, kan måske fiskene skole dig i vejen for Fortnite også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *