Guider

Tips og ideer til forbedring af din computer trin for trin.

Siden vil løbende blive opdateret med nye guider

Windows 11 Guider

Leg med PowerToys

Windows 11 betød ikke et farvel til PowerToys. Tvært i mod har de nyttige funktioner fået en grafisk overhaling og endnu bedre integrering i Windows-Miljøet. Har du lyst til at tune dit Windows 11 med PowerToys, så læs med her.

Sådan installeres Android-apps på Windows 11

Windows 11 har bragt en metode til virtualisering til Android, der skal indlejres i selve systemet. Det kræver kun et par trin at aktivere, men medfører en midlertidig grænse på halvtreds apps, med flere på vej. Selvfølgelig understøtter dette ikke Googles variation, men Amazons, da jeg er sikker på, at Google vil have dig til at bruge Chrome OS i stedet for Windows til at bruge deres applikationer.

Skræddersy Windows 11 til dine behov

Er du træt af dit Windows-skrivebord? Så giv Windows 11 en ansigtsløftning, som gør computeren sjovere og mere funktionel. Windows rummer selv gode tilpasningsmuligheder, men tre specialprogrammer kan gøre underværker

Optimér din mus og dit tastatur i Windows 11

Selvom Windows 10 og 11 bygger på samme kerne, er brugerfladen visuelt ofte forskellig. Indstillinger kan være lidt anderledes at finde rundt i, blandt andet opsætningen af mus og tastatur. Har du behov for bedre styring af dit Windows 11 – så viser jeg dig her, hvordan du gør

Sådan fjerner du Virus og Malware, som er umulige at komme af med!

Du ved at der er en virus eller malware på din computer, fordi der sker mærkelige fejl og der kommer muligvis også reklame popup’s med internet tilbud. Antivirus er installeret på computeren, men den kan ikke finde virussen og slettet den.

Sådan gør du din pc ren

En ren computer er en sund computer. Sørg for at gøre din computer rent jævnligt, så støv ikke sætter sig på mekanikken og gør din pc sløv. Her kan du se, hvordan du gør.

Sæt tempoet op i dit kablede netværk

Har du et kabelforbundet netværk med enheder, som er mere end et år eller to gamle, er det sandsynligvis ved at være langsomt efter 2021-standarder. Det kan der gøres noget ved.

Sådan Klones Windows 11 Gratis

Denne vejledning fører dig gennem trinnene til kloning af systemdisken (eller en hvilken som helst anden disk) på en Windows 11-pc gratis. Metoden skal også fungere på enheder, der kører tidligere versioner af Windows.

De 200 bedste CMD-Kommandoer til Windows 11

Windows Kommandoprompt er ikke kun nyttigt, men også et værktøj, som du bør give mere respekt for ved at kende disse seje cmd-kommandoer. Her er en liste over de mest anvendte kommandoer i CMD-vinduet eller promptkommandoer, som du kan skrive for at udføre bestemte opgaver i Windows.

Giv Windows 11- Computeren en forårsrengøring

Selv den mest friske, nyindkøbte pc med det nye Windows 11 kan forvandle sig til en træt maskine, der hænger i bremsen – især, hvis den er fyldt med såkaldt bloatware, dvs. apps, som brugeren aldrig har installeret endsige bedt om.

3 måder til at forbinde Bluetooth-enheder

For bare et par måneder siden spurgte jeg, hvornår Windows 11 ville stoppe med at skrue op for de små ting. Det var naturligvis et retorisk spørgsmål, fordi had alene ikke kan give næring til øjeblikkelig forandring, selvom man ønsker det. (Måske er det for det bedste, i betragtning af den brede og vilde anvendelse af menneskelige følelser.)

Sådan sideloades ikke-understøttede Android-apps i Windows 11

Microsoft brugte år på at forsøge at få sit eget mobile operativsystem til at fungere, men det er tidligere, og nu er det all-in med Android.
Microsoft fremstiller Android-drevne Surface-telefoner, hjælper dig med at forbinde Android-enheder til Windows, og du kan endda installere Android-apps i Windows 11.

Windows 10

Windows 10 guider er på vej 🙂

Derfor får du blå skærm i Windows

DE FLESTE WINDOWS-BRUGERE HAR PÅ ET ELLER ANDET TIDSPUNKT MØDT EN BLÅ SKÆRM I WINDOWS MED TEKSTEN "STOP CODE". MEN HVORFOR SER DU SKÆRMEN, OG HVAD KAN DU SELV GØRE VED DET?
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.