Aero 13 vejer under 1 kg, understøtter Windows 11 og tilbyder en 400-nit-skærm.

HP bets on AMD Ryzen 5000 in its new Pavilion Aero laptop lineup

Tirsdag lancerede HP en ny serie af letvægts forbruger bærbare computere kaldet Pavilion Aero 13.

Den nyeste tilføjelse til HP’s overkommelige hjemme-målrettede lineup sport en kraftfuld AMD Ryzen 5000-serien CPU og en 2.5k opløsning skærm på en 16:10 højde-bredde-forhold (2560×1600) og 400 nits af lysstyrke. Den vejer mindre end 1 kg.

AMD får en chance for at skinne

De fleste af de konkrete specifikationer for Aero 13 lineup er stadig mangler, alt, hvad vi ved bortset fra skærmen specs og vægt er, at Aero 13 begynder ved $ 749, og dens maksimale CPU spec er Ryzen 7 5800. Vi venter stadig på detaljer om, hvad CPU vil være i det $ 749-system, samt hvor meget RAM og lagerplads vi kan forvente.

Noget usædvanligt for billige bærbare linjer, Pavilion Aero 13 er en AMD-only enhed. Ifølge HP’s første pressemeddelelse, vil der ikke være nogen Intel muligheder på enten den højere eller nederste ende af linjen.

AMD Senior Vice President Saeid Moshkelani, kommentere AMD’s samarbejde med HP til at producere Aero 13, sagde, at “HP Pavilion Aero 13 er en AMD-eksklusiv, drevet af vores meget effektive AMD ‘Zen 3’ kernearkitektur til at levere imponerende ydeevne og batterilevetid. “

Dette står i skarp kontrast til de fleste konkurrenter i den “lille og billige, men gode” laptop-plads, såsom 2020-udgaver af Acer’s Swift 3– en billig bærbar computer, der tilbød en lynhurtig Ryzen 7 4700U, men kun i udvalgte og ofte vanskelige at finde konfigurationer. De fleste af Swift 3 bærbare computere, vi har set til salg, tilbyder langt mindre overbevisende Intel CPU’er.

Vi ser frem til, at AMD-eksklusiviteten på Aero 13 giver forbrugerne lettere ved at finde det, de ønsker – og giver AMD en bedre chance for at få forbrugernes opmærksomhed.

Godt udseende, let vægt, Windows 11-kompatibilitet

Aero 13 vil være den første bærbare Pavilion- computer med et komplet kabinet med magnesium-aluminiumslegering og en firsidet smal kant. Det vil blive tilbudt i fire farver – Pale Rose Gold, Warm Gold, Ceramic White og Natural Silver – med et bæredygtighedsfokuseret design. HP bruger genanvendt og havbundet plast efter forbrug samt vandbaseret maling (reduktion af VOC-emissioner). Aero er også en del af HP Planet Partners– et program, der er designet til at strømline og opløfte videresalg, genbrug og genbrug.

Det avancerede chassis, der ligner det, der findes i LG’s ultralette Gram-lineup, bidrager til Aero 13’s overraskende lave <1 kg (2,1 lb) forventet vægt. Til sammenligning vejede den 2020 Dell XPS 13 og 2019 HP Elite Dragonfly, vi testede, begge ca. 1,2 kg.

Aero 13’s skærm er også en standout i den billige bærbare verden – HP viser kun en enkelt spec, ved 400 nits lysstyrke (dagslys lys), med 16:10 højde-bredde-forhold, 100 procent sRGB palet og 2560×1600 opløsning. Kombineret med de nyere, tyndere kanter, der tilbyder et 90 procent skærm-til-krop-forhold, forventer vi, at denne bærbare computer ser meget højere ud, end dens prismærke antyder. HP specificerer ikke GPU’en direkte, men vi forventer stort set, at denne kø kun kører på Radeon-integrerede GPU’er.

Vi ved også, at Aero 13 vil tilbyde Wi-Fi 6-netværk – selvom vi ikke ved, hvilket chipsæt – og at det vil tilbyde “op til 10,5 timers batterilevetid”, selvom sidstnævnte statistik er meningsløs uden kontekst. (OEM-producenter antager typisk betydelige mængder inaktiv og endda suspenderet tid i skøn over batterilevetid).

HP forventer, at Aero 13 kan opgraderes til Windows 11 senere på året – ikke ligefrem en overraskelse i en bærbar computer fra 2021, men alligevel rart at se som en eksplicit udkald.

Hovedsagen er

Der er stadig meget, vi ikke ved om Pavilion Aero 13 – hvad dens lavere ende Ryzen CPU vil være, hvordan den vil blive prissat i højere ende konfigurationer, hvor meget RAM og opbevaring det vil tilbyde, og hvordan batteriet vil fungere i den virkelige verden, for at nævne et par problemer – men vi ved allerede nok til at være begejstrede for at teste en, når de bliver tilgængelige.

Den nye model’s all-Ryzen lineup bør reducere forbrugernes forvirring betydeligt, og den prisseddel vil sætte high-end funktioner såsom dens ekstreme lette vægt og lyse, high-res display inden for rækkevidde af forbrugere med budgetbegrænsninger.

Pavilion Aero 13 bærbare computere forventes at være tilgængelige fra HP’s hjemmeside i juli og fra “udvalgte amerikanske detailhandlere” senere på efteråret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *