Hvem laver de bedste routere?

Trådløse routere er ikke alle ens og har mange forskellige kvaliteter og funktioner.

De bedste routere er lavet af mærker, der fører og innoverer Wi-Fi-teknologi. Disse mærker vil derfor understøtte alle de nyeste teknologiske trends såsom MUMIMO, stråleformning og QoS.

Har samlet en liste over de bedste routerproducenter til dem af jer, der er på markedet for en ny router, men er i tvivl om, hvilken man skal gå efter.

Hvem laver de bedste routere?

TP-Link er stadig et af de bedste routermærker derude. De har et bredt udvalg af routere til forskellige prispunkter og med forskellige specifikationer. I øjeblikket er deres Archer C5400 den bedste router i deres nuværende sortiment. Det er en tri-band Wi-Fi-router med en teoretisk hastighed på 5.4 GHz. Routeren ligner en edderkop med 8 antenner designet til at optimere dækningen.

Men hvis Archer C5400-modellen er lidt for funktionstung, kan du vælge den billigere og mere basale model, Archer C3200. Det tilbyder en lidt langsommere hastighed, men er stadig relativt hurtig med en stærk byggekvalitet og har seks antenner i stedet for otte

Asus

Vores næstbedste valg på listen over bedste routermærker er Asus. Asus tilbyder fantastiske routere til high- og low-end brugere, især for dem af jer med gaming behov. Asus ROG-routere tilbyder topfunktioner og ydeevne for at gøre deres produkter værd at dine penge. GT-AX11000 er en af deres bedste high-end router muligheder, med otte eksterne antenner og Wi-Fi 6 support.

Anden op er deres RT-AC3200. En anden solid, men alligevel lidt lavere ende router. Det kan dog stadig opfylde de fleste grundlæggende husholdningsfunktioner med en stabil, hurtig hastighed og tilbyder den samme sikkerhedsgaranti som Trend Micro.

Linksys

Det ville være uretfærdigt at udelukke Linksys-routere fra denne liste over bedste routere. Den velrenommerede producent er stadig blandt de fleste brugeres liste over bedste routere, selvom mange har overgået sin hardwareteknologi. For eksempel er deres WRT3200ACM stadig en pålidelig router med fremragende dual-band ydeevne og et yndefuldt sort / blåt design.

Det bedste ved deres WRT3200ACM-routermodel er firmwaren, der kan understøtte et open source-design. Så med dette fremskridt kan routeren give bedre kontrol med omfattende tilpasning af dit Wi-Fi-netværk.

Konklusion

Alle ovennævnte tre routere er fremragende valg til daglig husholdningsbrug. De tilbyder den bedste hastighed, stabilitet, pålidelighed og dækning. De er med den nyeste teknologiske support til at håndtere belastningen af moderne krav.

Scroll to Top